AİLE TOPLUM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ ÖMER BOZOĞLU, EĞİRDİR'E YENİ BİNA YAPIMI İÇİN ARSA TALEBİNDE BULUNDU

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,AİLE TOPLUM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ ÖMER BOZOĞLU, EĞİRDİR'E YENİ BİNA YAPIMI İÇİN ARSA TALEBİNDE BULUNDU
Haberin Tarihi: 17.9.2013 10:55:00 - Okunma Sayısı:2196 defa okundu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Ömer Bozoğlu, Eğirdir'e geldi.

AİLE TOPLUM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ ÖMER BOZOĞLU,

EĞİRDİR’E YENİ BİNA YAPIMI İÇİN ARSA TALEBİNDE BULUNDU

 

            Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Ömer Bozoğlu, Eğirdir’e geldi.

            Genel Müdür Bozoğlu, Eğirdir’de bir gece konaklayarak Isparta Milletvekili Recep Özel ve Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ile birlikte görüş alışverişinde bulundu.

            Belediye Başkanı Özmeral’in eskiden Isparta Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak çalışmış olmasının Eğirdir için büyük bir kazanç olduğunu belirten Genel Müdür Bozoğlu, “Eğirdir’e Sosyal Hizmet Merkezi için bina yapmayı düşünüyoruz. Arsa arayışlarımız devam ediyor. Neticelendiğinde Eğirdir’e geleceğe dönük büyük bir eser kazandırılacaktır. Sağolsun Milletvekilimiz Recep Özel ve Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral gerekli yardımları ve desteği fazlasıyla samimi olarak veriyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum.” diyerek Eğirdir’i çok beğendiğini ve Eğirdir’in güzel bir binaya kavuşturulacağını ifade etti.

            Isparta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük ile Bakan Müşaviri Yrd. Doç. Dr. Yusuf Genç’in de hazır bulunduğu incelemelerde Genel Müdür Bozoğlu’ya Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, bina yapılabilecek yerleri gösterdi.

            Eğirdir Nafiz Yürekli Turizm ve Otelcilik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’ndeki Aile ve Sosyal Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün destek verdiği ve SDÜ Yaşam Boyu Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Aile Danışmanlığı Yeterlilikleri Çalıştayı’na da katılan Başkan Özmeral, “Sağolsun Genel Müdürümüz, incelik göstererek bizlerle birlikte oldu, samimi davrandı. İnşaallah aranılan vasıflara uygun arsa temin edildiğinde yeni bina yapımı için hemen düğmeye basılacak. Genel Müdürümüze, İl Müdürümüze ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap