Eğirdirsporlu Abdulkadir Özoğul, İstanbul Triatlonu'nda 2. oldu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdirsporlu Abdulkadir Özoğul, İstanbul Triatlonu'nda 2. oldu
Haberin Tarihi: 22.8.2016 17:30:00 - Okunma Sayısı:1256 defa okundu.

Türkiye Triatlon Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan Sprint Mesafe İstanbul Triatlon Yarışı 21 Ağustos 2016 Pazar günü İstanbul Kartal- Dragos sahilinde yapıldı. Eğirdirspor triatleti Abdulkadir Özoğul yarışlarda 2. oldu.

Eğirdirsporlu Abdulkadir Özoğul, İstanbul Triatlonu'nda 2. oldu

 

        

            İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Müdürlüğü ve Türkiye Triatlon Federasyonu işbirliği ile İstanbul Triatlonu ve Minikler Aquatlon yarışları Kartal Dragos Sahili'nde gerçekleştirildi. Halkın yoğun katılımına sahne olan organizasyonda; bine yakın sporcu mücadele etti.

            Yarışlara 8-11 yaş arasında katılan çocuklar 50 metre yüzme, 2,5 kilometre bisiklet ve 500 metre koşu parkurunda yarıştı. 12-14 ve 15-17 yaş arasındaki çocuk ve gençler için ise yüzme parkuru 100 metre, bisiklet parkuru 2,5 kilometre ve koşu parkuru ise 1 kilometreden oluştu.


            Eğirdirspor triatleti Abdulkadir Özoğul, "Yarışmalarda bizlere bisiklet desteğinde bulunan Carraro Bisiklet ve  Accel Bisiklet'e teşekkür ediyorum. Ayrıca takımım Eğirdirspor'a bana verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

            İstanbul Halk Triatlonu Yarışları'na katılan 18 ve üzeri yaşlardaki sporcuların parkurları yüzmede 200 metre, bisiklette 5 kilometre, koşuda ise 1 kilometreden meydana geldi.

            Eğirdirspor'un triatledi Abdulkadir Özoğul'un 2. olduğu İstanbul Triatlon ve Aquatlon Yarışları ödül töreni ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap