Eğirdir ?Altın Elma Optimist Yarışmaları?na hazırlanıyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir ?Altın Elma Optimist Yarışmaları?na hazırlanıyor
Haberin Tarihi: 3.10.2016 18:09:00 - Okunma Sayısı:1478 defa okundu.

Limaniçi temizlendi... Konteynırlar geldi...

Eğirdir “Altın Elma Optimist Yarışmaları”na hazırlanıyor

 

Limaniçi temizlendi... Konteynırlar geldi...

 

            27-30 Ekim tarihleri arasında Eğirdir’de yapılacak olan “Altın Elma Optimist” yarışları öncesi hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

            Yıllardır görüntü kirliliği oluşturan Limaniçi temizlendi. Yelkencilerin kullanacağı konteynırlar geldi.

            Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Serhat Belli, geçtiğimiz günlerde yaptığı Eğirdir ziyaretinde, Eğirdir’li yelkencilerin eksiklerini yerinde görerek bunları tamamlama sözü vermişti.

            Belli’nin sözünü verdiği 2 adet optimist teknesi ile simülatör cihazından sonra şimdi de 2 adet konteynır Eğirdir Yelken Kulübüne kazandırıldı.      

            Konu ile ilgili olarak gazetemize bilgi veren Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan “TYF Başkanımız Serhat Belli’nin Eğirdir ziyaretlerinde kendilerine kulübümüzün ihtiyaçlarından bahsettik. Başkan Belli, İstanbul’a döndükten sonra bir hafta içinde ilk etapta 2 adet optimist teknesi ile simülatör cihazını ilçemize gönderdi. İkinci etapta yelkencilerimizin ihtiyacı olan 2 konteynır da ilçemize ulaştırıldı. Başkan Belli’ye duyarlı davranışları için teşekkür ediyoruz” dedi.

            Ağartan, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ün de gerek malzemelerin nakliyesinde, gerekse Limaniçindeki eksiklerin giderilmesinde büyük çaba sarf ettiğinden bahsederek “Yıllardır görüntü kirliliği yaratan Limaniçi temizlenerek TYF tarafından kulübümüze gönderilen konteynırlar buraya yerleştirildi. Artık malzemelerimizi koyabileceğimiz ve yelkencilerimizin ihtiyaçlarını giderebilecekleri bir mekanları var.

            Eğirdir’de yelken sporunun gelişmesi için desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’e de minnettarız.” diye konuştu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap