KARAHAN: ?GÜN BİRLİK VE BERABERLİK OLMA GÜNÜDÜR?

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,KARAHAN: ?GÜN BİRLİK VE BERABERLİK OLMA GÜNÜDÜR?
Haberin Tarihi: 11.10.2016 10:38:00 - Okunma Sayısı:976 defa okundu.

Isparta Davrazspor için elini taşın altına koyarak yeniden bu bilincin ve heyecanın fitilini ateşleyen Isparta Gazeteciler Cemiyeti, bir açıklama yaparak tüm şehri destek olamaya davet etti.

KARAHAN: “GÜN BİRLİK VE BERABERLİK OLMA GÜNÜDÜR”

                Isparta Davrazspor için elini taşın altına koyarak yeniden bu bilincin ve heyecanın fitilini ateşleyen Isparta Gazeteciler Cemiyeti, bir açıklama yaparak tüm şehri destek olamaya davet etti.

 

İÇİMİZDE İRLANDALI OLMAMALI

 

Isparta Davrazspor taraftarını ve tüm Ispartalıları desteğe davet eden Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, bir açıklama yaparak “İlimizin temsilcisi olan Isparta Davrazspor’a kayıtsız ve şartsız olarak desteğimizi sürdürmeliyiz. Burada görev yapan futbolcuyu, hocayı ve yöneticiyi eleştirmeden sonuna kadar bağrımıza basmalıyız. Gün birlik ve beraberlik olma günüdür” dedi.

                Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, “İlimizin temsilcisi Isparta Davrazspor, kendi evinde Tavşanlı Linyitspor’u sahada ezmesine rağmen orta hakemin kötü yönetimi sonucunda berabere kalmıştır. Serikli yan hakemin yanlı ofsayt uygulaması ile bu takımın önü kesilmeye çalışılıyor. Sahada futbolcuların, hocanın ve yöneticilerin vermiş olduğu mücadele takdire şayan bir mücadeledir. Bu mücadeleyi görmezden gelmek mümkün değildir. Sezon öncesinde bu takımın oluşmasında nasıl ön planda olduysak Isparta Gazeteciler Cemiyeti olarak daima sahip çıkılması yönünde de ön planda olacağız. Öncelikle bunun bilinmesi gerektiğini düşünüyoruz. Takımın kötü gidişini isteyen, sağda solda dedikodu yapmaya çalışan her kim varsa bunlarında karşısında olduğumuzu dile getiriyoruz. Çünkü Isparta Davrazspor bu şehrin takımıdır. Kimse bu şehrin takımının kaderiyle oynayamaz.

                Görevde olan teknik heyet ve yöneticilerimizin yanında sonuna kadar yer alır ve onlara desteğimizi sürdürürsek sezon sonunda mutlu sona erişiriz” dedi.

                VALİ VE BELEDİYE BAŞKANINA TEŞEKKÜR

                Cemiyet Başkanı Karahan, Isparta Davrazspor’u yalnız bırakmayan adeta gece gündüz yanında olan Isparta Valisi Şehmuz Günaydın ve Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür etti. Karahan “Valisiyle, belediye başkanıyla, basınıyla, taraftarıyla ve yöneticileriyle adeta yekvücut oluşturduğumuz Isparta Davrazsporumuzu el ele şampiyonluğa taşıyacağımız inancını Isparta’da ki her bireyin hissetmesini istiyoruz” diyerek açıklamasını tamamladı. 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap