Vali Günaydın?dan IGC ?ye ziyaret

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Vali Günaydın?dan IGC ?ye ziyaret
Haberin Tarihi: 11.10.2016 17:42:00 - Okunma Sayısı:1286 defa okundu.

Vali Şehmus Günaydın, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan ve yönetim kurulu üyelerini makamında ziyaret etti.

Vali Günaydın’dan IGC ‘ye ziyaret

 

Vali Şehmus Günaydın, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan ve yönetim kurulu üyelerini makamında ziyaret etti.

Isparta Valisi Günaydın, iadeyi ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden, Şehmus Günaydın, Başkan Karahan ve yönetimine başarılar diledi. Belediye İşhanı’nda bulunan cemiyet merkezinde gerçekleşen ziyarette Isparta’nın sorunları konuşuldu. Isparta basınında görev yapanların milli ve manevi değerlere bağlı kişiler olduğunu belirten Vali Günaydın, fırsat buldukça basın kuruluşlarını ziyaret etmeye devam edeceğini söyledi.  Ziyaretten ötürü son derece memnun olduğunun belirten IGC Başkanı Şevket Karahan, şu ifadelere yer verdi: “Sayın Valimiz ilimize atanalı kısa bir süre olmasına rağmen şehre hemen adapte oldu. Şehrimizin sorunlarıyla yakından ilgilenmesi bizleri mutlu ediyor. Özellikle kırsal kesimlerdeki ziyaretleri halkın içinde olduğunu gösterdi. Halkın Valisi tabirini fazlasıyla hak eden bir idari amire sahip olmak gurur verici. Ayrıca sporun gelişmesi için futbol takımının kurulmasında öncülük etmesi binlerce Ispartalıyı mutlu etti. Sayın Valimizin sayesinde hafta sonları çocuklarımızı alıp maç izlemeye gidebiliyoruz. Son olarak şunu belirtmek istiyorum, Vali beyin 15 Temmuz günü yaptığı kahramanlık tarih sayfalarına altın harflerle yazılacak” dedi.

Gerçekleştirilen ziyarette IGC Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Erçakır, Abdullah K. Sinan ve Selçuk Öcal’da hazır bulundular.


Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap