EĞİRDİR ELMASPOR YÖNETİMİ, ISPARTA VALİSİ GÜNAYDIN?I ZİYARET ETTİ?

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR ELMASPOR YÖNETİMİ, ISPARTA VALİSİ GÜNAYDIN?I ZİYARET ETTİ?
Haberin Tarihi: 19.10.2016 18:23:00 - Okunma Sayısı:1847 defa okundu.

Akdeniz Bölgesi’nin, Voleybol 1. Ligde oynayan tek takımı olan Eğirdir Elma Spor Voleybol takımının yöneticileri, Isparta Valisi Şehmus Günaydın’ı makamlarında ziyaret etti.

EĞİRDİR ELMASPOR YÖNETİMİ, ISPARTA VALİSİ GÜNAYDIN’I ZİYARET ETTİ…

 

Akdeniz Bölgesi’nin, Voleybol 1. Ligde oynayan tek takımı olan Eğirdir Elma Spor Voleybol  takımının yöneticileri, Isparta Valisi Şehmus Günaydın’ı makamlarında ziyaret etti.


           

            Bugün saat 15.30’da, yönetim kurulunu temsilen Abdullah Candemir, Süleyman İnce ve Akın Gazetesi sahibi Abdullah Sinan’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen ziyaret sırasında Elmaspor Voleybol takımı antrenörü Ahmet Özkoç, Vali Günaydın’a takımımız hakkında bilgiler verdi.

            Spora olan ilgi ve sevgisini yakından bildiğimiz Valimiz Şehmus Günaydın, Eğirdir Elmaspor’un 1. Ligte mücadele etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

            Akın Gazetesi sahibi Abdullah Sinan’ın Eğirdir Kapalı Spor Salonu’nun zemininin basketbol ve voleybol maçları için uygun olmadığını dile getirmesi üzerine anında girişimde bulunan Valimiz Günaydın, salonun zemininin yenilenmesi için gayret göstereceklerini ifade etti.


            İmkanlar ölçüsünde Eğirdir Spor Futbol Takımı ile Eğirdirspor Voleybol takımının maçlarını izlemeye geleceğini belirten Vali Günaydın’a, Eğirdir Elmaspor Voleybol Takımı antrenörü Ahmet Özkoç, Elmaspor formasını  takdim etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap