Başkan Şengöl, Siyaset Bilimci öğrencilere hayat dersi verdi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Başkan Şengöl, Siyaset Bilimci öğrencilere hayat dersi verdi
Haberin Tarihi: 9.12.2016 10:25:00 - Okunma Sayısı:1620 defa okundu.

Şengöl, “Sev, Sev, Sev” taktiğinin her zaman geçerli bir yöntem olduğunu savundu

Başkan Şengöl, Siyaset Bilimci öğrencilere hayat dersi verdi

Şengöl, “Sev, Sev, Sev” taktiğinin her zaman geçerli bir yöntem olduğunu savundu

                Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, SDÜ İktisat Fakültesi Siyaset Bilim ve Kamu Yönetimi 2. sınıf öğrencilerini makamında kabul ederek, sorularını yanıtladı, içten cevaplar verdi.

                Süleyman Demirel Üniversitesi İktisat Fakültesi Siyaset Bilim ve Kamu Yönetimi 2. sınıf öğrencilerinden Dilara Özmen, Gizem Dalmış, Sevval Falay, Tuğçe Önel, Fatma Eratik ve Tuğçe Yavuz birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ü makamında ziyaret ettiler. Bir buket çiçek takdim eden öğrenciler, çeşitli sorular yönelterek Başkan Şengöl’den doğduğu günden bugüne kısa bir hayat hikayesini dinlediler.

                Doğma büyüme Eğirdirli olduğundan bahseden Başkan Şengöl, yaşam hikayesini öğrencilerle içtenlikle paylaştı. Siyasi hayata atılışını anlatan Şengöl, 4 defa Belediye Başkanı seçildiğini, Eğirdir’e canı gönülden bağlı, deli gibi seven biri olarak hizmet ettiğini söyledi. İl dışına çıksa bile akşamına mutlaka Eğirdir’e geri döndüğünü söyleyen Şengöl, Eğirdir’in coğrafi konumunu, turizmini, ekonomisini anlattı. Belediye ile ilgili sorulara da yanıt veren Şengöl, ilçenin tanıtımı için her türlü çalışmayı yaptıklarını dile getirdi. Eğirdir ekonomisinin elma ile güçlendiğini, askeriye ile beslendiğini belediye ile de takviye yapıldığını söyleyen Şengöl, Belediye olarak halkın sosyal ihtiyaçlarına cevap verilmeye çalışıldığını aktardı.

                Öğrenciler son olarak, “Geleceğin siyasetçileri olacak siyaset bilimci öğrencilerine bir öneriniz var mı?” diye sordu. Başkan Şengöl, “Sev, sev, sev” diyerek cevap verdi ve ekledi; “Yaptığınız işi küçümsemeden, aldığınız ücreti hor görmeden severek yapacaksınız. Ananıza, babanıza, patronunuza, müdürünüze saygı göstereceksiniz seveceksiniz. Az paralı iş diyorsanız, işinizi severek yaptınız mı başarılı olacağınız için daha çok para kazanacağınız işler sizi arayıp bulur. Saygı ve sevgi her şeyin önündedir ve sizi her yere taşır.” dedi. 

                               Öğrenciler sordukları soruların Başkan Şengöl tarafından içtenlikle cevap verilmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Başkan Şengöl, güzel bir sohbet havasında geçen röportajın ardından öğrencilere teşekkür ederek, Eğirdir’i tanıtan broşürler verdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap