"Benim Fuara gidecek babam yok, Başkan Amca" mektubunu alan Başkan Şengöl'den Jet yanıt

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,"Benim Fuara gidecek babam yok, Başkan Amca" mektubunu alan Başkan Şengöl'den Jet yanıt
Haberin Tarihi: 18.1.2017 14:33:00 - Okunma Sayısı:2839 defa okundu.

"Elma Hükümdarlığı Eğirdir" isimli kitabı arkadaşında gören İzmir yaşayan İbrahim Saka, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e mektup göndererek kitaptan istedi.

"Benim Fuara gidecek babam yok, Başkan Amca" mektubunu alan Başkan Şengöl'den Jet yanıt

 

            "Elma Hükümdarlığı Eğirdir" isimli kitabı arkadaşında gören İzmir yaşayan İbrahim Saka, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e mektup göndererek kitaptan istedi. Mektup’ta, "Başkan amca, benim fuara gidecek babam yok" notunu okuyan Başkan Şengöl, "1 değil 10 tane kitap gönderin, yanına da Eğirdir'in tanıtım broşürü ve CD’sini koyun" talimatını verdi. Başkan Şengöl, hazırlanan kargo paketine kendisine ait kartvizitini koyarak "İbrahim Saka, gözlerinden öperim" notunu düştü.

 

            İbrahim Saka  mektubunda, "Sayın Başkan amca, yeni yılınızı kutlar ellerinizden öperim. Arkadaşımın babası İzmir Turizm Fuarında Belediyenizin verdiği "Elma Hükümdarlığı Eğirdir" kitabını almış. Benim fuara gidecek babam olmadığından bende siz Başkan amca'dan kitap istemeyi uygun buldum. Gönderirseniz çok sevineceğim. Saygılarımla" notunu yazdı.

           

            Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, aldığı mektuptan çok etkilendiğini belirtti. Eğirdir Belediyesi'nin bastırıp ücretsiz olarak dağıttığı kültür hizmeti "Elma Hükümdarlığı Eğirdir" adlı kitabın tüm Türkiye'de okunur hale geldiğini belirten Başkan Şengöl, ulusal televizyonların sabah programlarında yer alan kitabın fuarlarda ücretsiz olarak dağıtıldığını söyledi. İsteyen vatandaşlara da adreslerine kargo gönderildiğini söyleyen Başkan Şengöl, "Eğirdir'imizin tanıtımı açısından önemli bir eserin rağbet görmesi bizleri fazlasıyla memnun ediyor. Bu gibi kültür hizmetlerimiz devam edecek" dedi.  

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap