VALİ GÜNAYDIN, EĞİRDİR?DE MUHTARLARLA BULUŞTU?

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,VALİ GÜNAYDIN, EĞİRDİR?DE MUHTARLARLA BULUŞTU?
Haberin Tarihi: 19.1.2017 14:06:00 - Okunma Sayısı:1674 defa okundu.

GÜNAYDIN MUHTARLARA: “KÖYÜNÜZDE, MAHALLENİZDE İHTİYAÇ SAHİBİ BIRAKMAYIN” DEDİ…

VALİ GÜNAYDIN, EĞİRDİR’DE MUHTARLARLA BULUŞTU…

GÜNAYDIN MUHTARLARA: “KÖYÜNÜZDE, MAHALLENİZDE İHTİYAÇ SAHİBİ BIRAKMAYIN” DEDİ…

Isparta Valisi Şehmus Günaydın bugün Eğirdir’deki köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü toplantı salonunda bugün saat 10.00’da başlayan toplantıya Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, İl Mahalli İdareler Müdürü Figen Beşik yanı sıra köy ve mahalle muhtarlarımız katıldı.

Toplantıda konuşan Isparta Valisi Şehmus Günaydın özetle şunları söyledi: “…Her ay bir ilçemizde köy ve mahalle muhtarlarımızla bir araya geleceğiz. Hızlı bir şekilde ilçe ziyaretlerine başladık. Kış mevsimi dolayısıyla muhtarlarımızla toplantılarımızı ilçelerimizde yapıyoruz. Havalar iyileşince köylerimizi birebir gezmek istiyorum. Sorunları yerinde görünce daha hızlı, pratik davranmak mümkün oluyor. Ben, bütün muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. elimiz, ayağımız, gözümüz, kulağımız muhtarlarımızın sayesinde sorunlara müdahale şansı buluyoruz…”

“Köyünüzde, mahallenizde ihtiyaç sahibi bırakmayınız. “Kömürüm yok”, “evime aş götüremiyorum” diyen hiçbir vatandaşımız kalmasın… Bu bizim öncelikli görevlerimiz arasında…” ifadelerini kullanan Valimiz Şehmus Günaydın, muhtarlarla olan toplantısını basına kapalı olarak sürdürdü. 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap