Elmaspor, Es Spor?u Ezdi Geçti?

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Elmaspor, Es Spor?u Ezdi Geçti?
Haberin Tarihi: 21.1.2017 14:58:00 - Okunma Sayısı:2197 defa okundu.

Türkiye Voleybol 1’nci ligde bölgemizi ve ilçemizi temsil eden gururumuz Eğirdir Elmaspor, güçlü rakiplerinden biri olan Es Spor’u 3-1 yendi.

Elmaspor, Es Spor’u Ezdi Geçti…

İstanbul’daki Hemşehrilerimiz Elmaspor’u Yalnız Bırakmadı…

Türkiye Voleybol 1’nci ligde bölgemizi ve ilçemizi temsil eden gururumuz Eğirdir Elmaspor, güçlü rakiplerinden biri olan Es Spor’u 3-1 yendi.


Eğirdir Elmaspor bu hafta 21 Ocak 2017 Cumartesi günü İstanbul’da Es Spor ile karşılaştı.

Burhan Felek Spor Kompleksinde (Anadolu Yakası Üsküdar-Altunzade) saat 12.00’de başlayan karşılaşmada İstanbul’da yaşayan Isparta’lı ve Eğirdir’li hemşehrilerimizin yanı sıra Eğirdirliler Yardımlaşma Derneği ve YEKSAV’ın üyeleri Eğirdir Elmaspor’a  büyük destek verdiler.


Eğirdir Elmaspor, Antrenör Ahmet Özkoç yönetiminde; Özkan (libero), Burak (Pasör), Melih, Rıdvan, Serkan, Okay, Güray ve Metin kadrosuyla sahaya çıktı.

Hemşehrilermizin desteğiyle oyuna iyi başlayan Eğirdir Elmaspor 1. seti 27-25 alarak 1-0 öne geçti. 2. Seti 25-23 rakip takım kazanınca durum 1-1 oldu. 3. sete daha azimli ve dirençli başlayan Eğirdir Elmaspor bu seti de 25-21 alarak durumu 2-1 yaptı. Son seti de 25-20 alan Eğirdir Elmaspor karşılaşmayı 3-1’lik skorla tamamladı.


Maçta Eğirdir Elması…

Eğirdir Elmaspor yöneticileri tarafından maç öncesi hemşehrilerimize ve rakip takımın seyircilerine Eğirdir elması ikram edildi. Hemşehrilerimiz bir nebze de olsa memleket hasretini elma yiyerek giderdi.


Takımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap