CHP ISPARTA MİLLETVEKİLİ İRFAN BAKIR, EĞİRDİR?DE REFERANDUMU ANLATTI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP ISPARTA MİLLETVEKİLİ İRFAN BAKIR, EĞİRDİR?DE REFERANDUMU ANLATTI
Haberin Tarihi: 14.2.2017 17:32:00 - Okunma Sayısı:3641 defa okundu.

CHP Isparta Milletvekili İrfan BAKIR, 13 Şubat 2017 tarihinde ilçemizi ziyaretinde Eğirdir’li vatandaşlarla sohbet etti, referandumla ilgili bilgi verdi.

CHP ISPARTA MİLLETVEKİLİ İRFAN BAKIR, EĞİRDİR’DE REFERANDUMU ANLATTI

                CHP Isparta Milletvekili İrfan BAKIR, 13 Şubat 2017 tarihinde ilçemizi ziyaretinde Eğirdir’li vatandaşlarla sohbet etti, referandumla ilgili bilgi verdi.

                Vatandaşlarımızın çoğunluğu “neden evet, neden hayır demeliyiz’’ diye milletvekilimize soru yönelttiler. Ve çoğunun bu referandumla ilgili yeterli bilgilerinin olmadığı, bilmedikleri bir anayasa yada sistem değişikliğinin, kendilerinin bilgisi dışında hazırlanarak yine kendilerine kabul ettirilmek ya da red ettirilmek istendiğini söylediler.

                Göktaş Mahallemizi Ziyaret;


                Yakın bir tarihte, yeniden köy statüsüne geçmek için oylama yaparak, köy olmayı tercih eden Göktaş Mahallemizi de ziyaret eden, CHP Isparta Milletvekili İrfan BAKIR ve CHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet KAŞ, Göktaş Mahallesi Muhtarı Hüseyin KUZU’dan mahallenin sorunları ile ilgili bilgi aldı. Mahalleli vatandaşlarla referandumla ilgili sohbet etti.

                Çayköy’ümüzü ziyaret;

                Göktaş Mahallesinden Çayköy’e geçerek, köylü vatandaşlarımızla sohbet eden CHP Isparta Milletvekili İrfan BAKIR, burada da vatandaşlarımızın aynı soruları ile karşılaştı.

                Çayköy’lü vatandaşlarımız ayrıca Cumhurbaşkanı ve Başbakanın HAYIR tercihi yapacak vatandaşları PKK’lı yada Fetullahçı olmakla suçladığını belirterek, HAYIR demeye korktuklarını dile getirdiler. Buna cevap veren CHP Isparta Milletvekili İrfan BAKIR, milletin bunca çözüm bekleyen sorun varken, ortaya atılan bu anayasa ya da rejim değişikliğinin toplumu kutuplaştırmaktan ve yine topluma bedel ödetmekten başka bir işe yaramadığını belirtti.

                CHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet KAŞ, HAYIR demeye korkan vatandaşlarımıza şöyle seslendi; “İstiklal marşımızın ilk kelimesi KORKMA diye başlar. Siz korktukça sesinizi yükseltmedikçe, düşüncelerinizi korkusuzca savunmadıkça, toplumu sindirmeye, susturmaya çalışanlar daha fazla baskı ve keyfiyet duyacak ve uygulayacaklardır. Siz değil, dün PKK ve FETÖCܒlerle kolkola ülkeyi bu hale getirenler Allah’tan korksun, kuldan utansınlar.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap