Eğirdir Belediyespor Yelken Takımı Uluslararası Yelken Yarışı için Bodrum'a gidiyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir  Belediyespor Yelken Takımı Uluslararası Yelken Yarışı için Bodrum'a gidiyor
Haberin Tarihi: 7.3.2017 12:15:00 - Okunma Sayısı:1528 defa okundu.

Eğirdir Belediyespor Yelken Takımı, B. B. Bodrum Spor Kulübü Yelken Şubesi ev sahipliğinde İçmeler/Bodrum/Muğla'da yapılacak Açık V. Bodrum Uluslararası Optimist Yarışlarına katılacak.

Eğirdir  Belediyespor Yelken Takımı Uluslararası Yelken Yarışı için Bodrum'a gidiyor

 

   Açık V. Bodrum Uluslararası Optimist Yarışı (BIOR) 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında B. B. Bodrum Spor Kulübü Yelken Şubesi ev sahipliğinde İçmeler/Bodrum/Muğla'da yapılacak.

   Isparta Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Bodrum'da yapılacak Uluslararası V. Optimist Yarışlarına geçen yıl olduğu gibi bu yıl da katılıyoruz. Yarışmalara 13 ülke, 60 kulüp, 381 yelkenci katılıyor. Katılımcı ülkeler Hollanda, Bulgaristan, Litvanya, Polonya, Ukrayna, Azerbaycan, İsveç, Tunus, Mısır, Danimarka, Kosta Rika, Slovakya ve Türkiye.

   Eğirdir Belediyespor Yelken Şubesinden yarışmalara katılacak optimistçilerimiz; optimist büyüklerde Arif Aslantürk ve İlke Dikmen, Junior optimist sınıfında Aybars Kaya, Elif Ilgaz Çam ve Yunus Emre Karagöz ilimizi bu yarışlarda temsil edeceklerdir. Kafile Başkanlığını İl Yelken Temsilcisi olarak ben yapıyorum. Kafile antrenörleri olarak Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü Yelken antrenörü Ahmet Şahan ile Belediyespor Yelken antrenörü Utku Mehmet Dikmen katılacaklardır. Yarışmacılarımızın bu yarışlarda deneyim kazanacaklarına inanıyorum.

   Kafilemiz, 7 Mart 2017 Salı sabahı Eğirdir Belediyesinin temin ettiği tekne taşıyıcı römork ve minibüsle Bodrum'a hareket edecek, yarışların tamamlanmasından sonra 12 Mart 2017 Pazar akşamı kafilemiz Eğirdir'e dönecektir.

   Yarışmalara katılmamızı sağlayan Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek'e çok teşekkür ediyorum. Yarışmalara katılan tüm optimistçilerimize başarılar diliyorum." dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap