Kaymakamımız Abdullah AKDAŞ?ın, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakamımız Abdullah AKDAŞ?ın, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" Mesajı
Haberin Tarihi: 8.3.2017 14:48:00 - Okunma Sayısı:1397 defa okundu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş bir kutlama mesajı yayınladı.

Kaymakamımız Abdullah AKDAŞ’ın,

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı


8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş bir kutlama mesajı yayınladı.

Akdaş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Aile ocağının temeli durumundaki kadınlarımızın, aile içindeki ve toplum yaşamımızdaki yerinin anlatılması ve onların karşılaştıkları sorunların doğru olarak tespit edilerek bu sorunlara çözüm üretilmesi için; gereken toplum bilincinin oluşturulması amacıyla dünyada olduğu gibi ülkemizde de, 8 Mart tarihi “Dünya Kadınlar Günü” olarak kutlanmaktadır.
Büyük önder Atatürk; “Bu millet esas terbiyesini aileden almaktadır. Türk milleti öyle analara sahiptir ki her bir devrin büyük adamlarını bu analar yetiştirmiştir. Türk kadını daha büyük nesiller yetiştirmeye kabiliyetlidir.” sözleriyle Türk kadınına verdiği değeri açıkça belirtmiştir. Kadın haklarının birçok Avrupa ülkesinde ülkemizden sonra verilmesi, kadınlarımızın demokrasiye katılımlarına ne kadar büyük önem verildiğinin bir göstergesi olmuştur.
Kuşakların yetişmesinde en önemli rolü üstlenen kadınlarımıza, topluma verdikleri katkılar, bilgili ve kültürel değerlerine bağlı, ahlaklı bireyleri yetiştirmek için gösterdikleri özveri nedeniyle minnet ve şükranlarımı sunar, tüm kadınlarımızın “8 Mart Dünya Kadınlar Gününü” kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap