Eğirdir ?Kadına Şiddete Hayır? Dedi?

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir ?Kadına Şiddete Hayır? Dedi?
Haberin Tarihi: 8.3.2017 17:03:00 - Okunma Sayısı:1582 defa okundu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Eğirdir Toplum Sağlığı Merkezi tarafından ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve Sağlıkta Şiddete Karşı Yürüyorum” temalı yürüyüş etkinliği düzenlendi.

Eğirdir ‘Kadına Şiddete Hayır’ Dedi…

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Eğirdir Toplum Sağlığı Merkezi tarafından ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve Sağlıkta Şiddete Karşı Yürüyorum” temalı yürüyüş etkinliği düzenlendi.

Eğirdir Limanında başlayan yürüyüş etkinliğinde kız öğrenciler gerek açılan pankartlarla, gerekse sözlü olarak “Kadına Şiddete hayır, Kadına uzanan eller kırılsın”… gibi sözlerle tepkilerini dile getirdiler.

Ülkemizde fiziksel aktivite düzeyini artırmak amacı ile ‘Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programı” çerçevesinde Eğirdir İlçe Toplum Sağlığı Merkezi koordinasyonunda ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve Sağlıkta Şiddete Karşı Yürüyorum” temalı yürüyüş etkinliği gerçekleştirildi. 

Bugün saat 14.00’de Eğirdir Limanından başlayıp Yeşilada'da son bulan yürüyüşe; Isparta Halk Sağlığı Müdürlüğü, Eğirdir Toplum Sağlığı Merkezi, Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Eğirdir Aile Sağlığı Merkezi, Eğirdir Mavigöl Anadolu Kız Meslek Lisesi öğrencileri ile öğretmenleri, Eğirdir Emniyet Müdürlüğü çalışanları ve Eğirdir Zabıta Müdürlüğü personeli katıldı. 

Yürüyüş sonunda katılımcılara Eğirdir Belediyesi tarafından elma ve su ikram edildi. 

Sağlıklı Yaşam Platformu Aracı Eğirdir’de... 

Sağlık Bakanlığının yeni uygulamalarından biri olan okullarda ve halkın yoğun olduğu yerlerde stant açarak Sağlıklı Beslenme, Obezite ve tüm kronik hastalıklar hakkında bilgi vermek adına düzenlenen video gösterisinin izlenildiği ‘Sağlıklı Yaşam Platformu Aracı’  Eğirdir’e geldi. Araç yetkililer tarafından yürüyüşe katılanlara tanıtıldı. 


Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap