EĞİRDİR SAĞLIK HİZMETLERİ MYO, EĞİTİM ÖĞRETİME BAŞLIYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR SAĞLIK HİZMETLERİ MYO, EĞİTİM ÖĞRETİME BAŞLIYOR
Haberin Tarihi: 1.10.2013 17:23:00 - Okunma Sayısı:3869 defa okundu.

Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral'i makamında ziyaret ettiler.

EĞİRDİR SAĞLIK HİZMETLERİ MYO, EĞİTİM ÖĞRETİME BAŞLIYOR

            Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğretim görevlilerinden Muhammet Bener, Asuman Kocakaya, Muammer Salim, Sinan Tarkan Aslan, Büşra Süngü, Serkan Gündoğdu ve Yüksekokul Sekreteri İlksel Bağcı birlikte Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ettiler.

            Okulun açılmasında ve eğitim - öğretime başlamasında emeği geçen Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e teşekkür eden öğretim görevlileri, bu yıl 160 öğrencinin alınacağını belirttiler. Önümüzdeki dönemler için yeni bölümlerin açılabileceğini belirten öğretim görevlileri, yeni bölümlerin açılması için öğretim elemanına ihtiyaç olmadığını söylediler. Önümüzdeki günlerde Plastik Cerrahi uzmanının da vazfiesine başlayacağını belirten öğretim görevlileri, Başkan Özmeral’in Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı teşekkür ettiler.  Ek kontenjandan 160 öğrencinin alınacağını açıklayan öğretim görevlileri, Eğirdir’den de Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na kayıt yaptıranların olduğunu söylediler.

            Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri ile birlikte Okul Sekreteri İlksel Bağcı’nın ziyaretinden dolayı mutluluk duyan Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Selçuklu Şehri güzel Eğirdir’imiz Öğrenci Şehri olma yolunda hızla ilerliyor. 4 yıllık eğitim verecek Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu’nun ardından 2 yıllık eğitim verecek Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun ek kontenjandan öğrenci alarak eğitime başlaması şahsımı ve saygıdeğer halkımızı fazlasıyla mutlu etmiştir. Sizlerin ziyaretinden memnuniyet duydum. Nezaketli davranışınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Bizleri ziyaret edip, tanışmak istemeniz ve iş birliği içerisinde olmanız hem Eğirdir’imiz, hem de okulumuz açısından çok önemlidir. Vazifelerinizde üstün başarılar diliyorum. Okulumuz, saygıdeğer halkımıza, Selçuklu Şehri güzel Eğirdir’imize, siz kıymetli öğretim görevlilerimize, geleceğimizin teminatı öğrencilerimize, kısaca hepimize hayırlı olsun” dedi.

            Başkan Özmeral ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri ziyaret hatırasına birlikte fotoğraf çekildiler.

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap