?HAYIR? CEPHESİ, KAMPANYASINI TAMAMEN YALANLAMA, İFTİRA VE MESNETSİZ İDDİALAR ÜZERİNDEN GÖTÜRMEYE ÇALIŞIYOR??

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,?HAYIR? CEPHESİ, KAMPANYASINI TAMAMEN YALANLAMA, İFTİRA VE MESNETSİZ İDDİALAR ÜZERİNDEN GÖTÜRMEYE ÇALIŞIYOR??
Haberin Tarihi: 30.3.2017 18:59:00 - Okunma Sayısı:3708 defa okundu.

AK PARTİ İL BAŞKANI OSMAN ZABUN: “HAYIR” CEPHESİ, KAMPANYASINI TAMAMEN YALANLAMA, İFTİRA VE MESNETSİZ İDDİALAR ÜZERİNDEN GÖTÜRMEYE ÇALIŞIYOR…”

AK PARTİ İL BAŞKANI OSMAN ZABUN: “HAYIR” CEPHESİ, KAMPANYASINI TAMAMEN YALANLAMA, İFTİRA VE MESNETSİZ İDDİALAR ÜZERİNDEN GÖTÜRMEYE ÇALIŞIYOR…”

Bugün akşam saatlerinde gazetemizi ziyaret eden Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, “Neden Evet” denilmesinin gerekçelerini anlatarak, güçlü bir Türkiye için, 16 Nisan’da EVET diyeceklerini dile getirdi.

Yanlarında Ak Parti Eğirdir İlçe Başkanı Veli Gök, Yönetim Kurulu üyeleri Abdullah Başyiğit ve Ömer Yılmaz, İl Yönetim Kurulu üyesi Günay Bağırsakçı, Ak Parti Eğirdir Gençlik Kolları Başkanı Osman Yüceer ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek, gazetemiz sahibi Abdullah Sinan ile görüşmelerde bulunan Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, “Evet” oyunun yüksek oranda çıkmasını önemsediklerini bildirdi.

Anayasa, yani temel yasa değişikliği için “EVET” oyu ne kadar yüksek oranda çıkarsa, değişiklik sonrası süreçte, daha yüksek oranda belirleyici ve etki gücü olacağını söyleyen Zabun, “Bugün Türkiye’nin gücünden, yatırımlarından rahatsız olan bir takım dış odaklara karşı da yüksek oranda “Evet” oyu çıkması çok önemli. Birlik ve bütünlüğümüze karşı hesap yapanlara bunu göstermeliyiz. Bütün teşkilatlarımızla birlikte referandumda “Evet” için çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdürüyoruz. Sivil Toplum Kuruluşları ve Milliyetçi Hareket Partisi de kurumsal olarak destekliyor. Onlar da kendi çerçevelerinde iyi çalışıyorlar. Temel hedefimiz, ulaşmadık köy, mahalle, seçmen bırakmamak. “Hayır” cephesi, Anayasa’da değişecek 18 maddeyi yanlış ve yalanlar üzerinden anlatıyor. Tamamen iftira ve yalanlama kampanyası ile asılsız, mesnetsiz iddialar üzerinden götürmeye çalışıyorlar” dedi.

18 maddelik Anayasa değişiklik paketinin, dağıtılan bilgilendirme broşürlerinde anlatıldığını, internette tüm ayrıntıları ile yer aldığını dileyen herkesin, değişiklik paketinin içeriğine ulaşabileceğini dile getiren Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, “Tek adam” ve “Diktatörlük” yakıştırmalarının hiçbir temeli olmadığını söyleyerek, “bu değişiklik paketi ile bir taraftan yargıyı, bir taraftan yasamayı, bir taraftan da yürütmeyi kendi misyonu içerisinde güçlendiriyoruz. 1982 Anayasasında olmayan bir yetkiyi, yani Yargı’ya Cumhurbaşkanı’nı yargılama yetkisini getiriyoruz. Onun içindir ki vatandaşlarımızın 16 Nisan’daki referandumda ön yargı ile değil, Anayasa değişiklik paketini okuyarak oy kullanmalarını istiyoruz” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap