TAHİR GÜLKAYA'DAN BAŞKAN ÖZMERAL'E ÖVGÜ DOLU SÖZLER...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,TAHİR GÜLKAYA'DAN BAŞKAN ÖZMERAL'E ÖVGÜ DOLU SÖZLER...
Haberin Tarihi: 5.10.2013 10:46:00 - Okunma Sayısı:3243 defa okundu.

Tahir Gülkaya, Eğirdir Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral'in çalışmalarını yakından takip ettiğini söyleyerek övgüler yağdırdı.

TAHİR GÜLKAYA’DAN BAŞKAN ÖZMERAL’E ÖVGÜ DOLU SÖZLER...

            Cami Mahallesi, Yeşilada yolu başlangıcında, göl kenarında “BÜFEDEYİM” Çay Bahçesini hizmete açan, ilçe merkezinde büyük bir eksikliği gidererek, yerli-yabancı vatandaşlarımızın uğrak yeri haline getiren hemşehrimiz Tahir Gülkaya, Eğirdir Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral’in çalışmalarını yakından takip ettiğini söyleyerek övgüler yağdırdı.                                           

            Özellikle yaz aylarında ilçemizde düzenlenen festivallerin, yarışmaların, konserlerin ve çeşitli etkinliklerin ilçe esnafına büyük katkılar kazandırdığını, etkinlikler sırasında binlerce kişinin Eğirdir’e geldiğini, o günlerde ilçemizde ekmek sıkıntısının bile yaşandığını anlatan Tahir Gülkaya, Eğirdir’e yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral’e teşekkür etti.

            Yaz mevsimi başlarken ilçe merkezinde kurulan Hayır Çarşılarının ilçe esnafını olumsuz etkilediğini de ifade eden Gülkaya, “Hayır çarşılarına karşı değiliz ancak ilçe merkezinde kurulması tüm esnafımızı olumsuz etkiliyor, Yenimahalle’de Kervansaray Düğün Salonunda kurulursa ilçe esnafımız olumsuz etkilenmez, hayır yapacak hemşehrilerimiz oraya da gidebilir...” dedi.

            BÜFEDEYİM Çay Bahçesinin yol tarafına ve ilçe merkezinden geçen anayol üzerine konulan araçların trafiği olumsuz etkilediğini ifade ederek gerekli araç kontrollerinin de yapılmasını isteyen Tahir Gülkaya, özellikle UNPA Ekmek Satış noktası önünde, ilçe merkezinde yapılan kavşak ve kaldırım düzenlemesi ile bir çıkıntı oluşturulduğunu, burada yolun daralması ile kazalar yaşanabileceğinden endişe ettiğini de sözlerine ekledi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap