?Akdeniz Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesinden SAREM?e Ziyaret?

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,?Akdeniz Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesinden SAREM?e Ziyaret?
Haberin Tarihi: 8.5.2017 17:18:00 - Okunma Sayısı:3328 defa okundu.

Akdeniz Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Prof. Dr. Ramazan İKİZ, Doç. Dr. Arzu BECER, diğer öğretim görevlileri ile 1, 2 ve 3. Sınıf öğrencilerinden oluşan bir grup Eğirdir SAREM'i ziyaret etti.

“Akdeniz Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesinden SAREM’e Ziyaret”


 
Akdeniz Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Prof. Dr. Ramazan İKİZ, Doç. Dr. Arzu BECER, diğer öğretim görevlileri ile 1, 2 ve 3. Sınıf öğrencilerinden oluşan bir grup 4 Mayıs 2017 tarihinde Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünü (SAREM) ziyaret etti.

Ziyarette Enstitü Müdür Yardımcısı Kadir ÇAPKIN tarafından öncelikle enstitü çalışmaları hakkında genel bilgiler verilirken, ardından Sülük Araştırma Ünitesi, Kerevit Araştırma Merkezi, Limnoloji, Kimya, Balık Hastalıkları ve Genetik Laboratuvarlarından oluşan araştırma birimlerinin faaliyetleri hakkında, birim sorumluları Su Ürünleri Yüksek Mühendisleri Dr. Mustafa CEYLAN, Dr. Meral APAYDIN YAĞCI, Dr. Vedat YEĞEN, Abdülkadir YAĞCI, Remziye ÖZKÖK, K. Gonca EROL, Vet. Hek. İlker BİLGİLİ tarafından detaylı bilgiler verildi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette öğrencilerden gelen birçok soru konu uzmanlarınca detaylı olarak yanıtlandı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap