16:14:50 TÜRBEDEN PARA ÇALAN HIRSIZLAR YAKALANDI 15:17:25 ADD, ÇOCUK BAYRAMINI KÖY OKULUNDA KUTLADI 14:49:38 MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ EROL, KOLTUĞUNU ÖĞRENCİLERE DEVRETTİ… 13:10:58 ÇOCUK BAYRAMI EĞİRDİR’DE BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI 12:24:48 Kaymakam Adem Çelik, Makam Koltuğunu Çocuklara Devretti 12:11:36 Eğirdir Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi 11:09:12 Isparta TÜBİTAK Bölge Yarışmasına Ev Sahipliği Yapıyor 11:04:51 Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı 11:00:10 Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı 10:55:48 ITSO Heyeti Bilgilendirme Seminerine Katıldı 10:48:28 Vali Baruş, İl Genel Meclisi Üyeleriyle Bir Araya Geldi 10:43:58 Başkanlık Koltuğuna Küçük Ahmet Selim Oturdu 10:36:25 Eğirdir1923 Spor Kulübü Başkanı Mahmut Sağlam'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 17:52:01 Mehmet Demirel’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı 16:51:47 Isparta Valisi Aydın Baruş'un 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 16:15:43 Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın'ın 23 Nisan Kutlama Mesajı 16:12:25 Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 15:53:00 EMİNE ERDOĞAN BAKA SERGİSİNİ ZİYARET ETTİ 14:31:16 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN… 12:26:37 Başkan Mustafa Özer’e Gelen Kutlama Çiçekleri Mahkum Ailelerine Bağışlandı

?YOLUNUZ VE BAHTINIZ AÇIK OLSUN!?

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,?YOLUNUZ VE BAHTINIZ AÇIK OLSUN!?
Haberin Tarihi: 17.5.2017 18:38:00 - Okunma Sayısı:1529 defa okundu.

Törende bir konuşma yapan Okul Müdürü Doç. Dr. Mehmet Ali Tabur, mezun olan öğrencilere seslenerek “Alacağınız diplomayla toprağı şehit kanıyla sulanmış ülkemize ve tüm insanlığa özveriyle hizmet edeceğinizden eminiz.

“YOLUNUZ VE BAHTINIZ AÇIK OLSUN!”

                Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2016-2017 mezuniyet töreni dün kapalı spor salonunda yapıldı. Törende bir konuşma yapan Okul Müdürü Doç. Dr. Mehmet Ali Tabur, mezun olan öğrencilere seslenerek “Alacağınız diplomayla toprağı şehit kanıyla sulanmış ülkemize ve tüm insanlığa özveriyle hizmet edeceğinizden eminiz.

                Mezuniyetinizi kutlarım! Yolunuz ve bahtınız açık olsun!” dedi.

                Doç. Dr. Mehmet Ali Tabur, mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Sosyal Hizmetler, Engelli Bakım ve Rehabilitasyonu, İlk ve Acil Yardım ve Yaşlı Bakımı Programı öğrencilerini bugün mezun ediyoruz. Bundan dolayı gururluyuz ve sevinçliyiz. Bu törenin gerçekleştirilmesinde yardım eden Kaymakamlık, Komutanlık, Rektörlük, Belediye Başkanlığı, Eğirdir MYO, Akademik ve İdari Personele ayrıca ikram sponsorumuz İl Başkanımıza teşekkür ederim. 

                Sayın anne babalar!

                Öğrencilerimizi bize teslim ettiğiniz günden bugüne kadar sizin yerinizi doldurmaya çalıştık. Ancak sizin yerinizi hiçbir zaman inkar etmedik. Bu güzel ve gurur verici günün ilk basamağını siz, ikinci basamağını bizler inşa etmeye çalıştık. Millete hizmet etmek olan üçüncü basamağı bu mezun öğrencilerimiz inşa edeceklerdir.

                Kıymetli Öğretim Üyeleri ve Elemanları!

                Ailelerinden ayrılarak okulumuza gelen öğrencileri üzüldüklerinde sizler teselli ettiniz, şuurlandırıp görev bilincini aşıladınız. Problemlerine birlikte çözüm arayıp onları bugüne gelmelerine sürekli siz motive ettiniz. Ulu Önder ATATÜRK’ün yol gösterici “Eğitimdir ki bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır ya da esaret ve sefalete terk eder” cümlesiyle onları bilinçlendirdiniz. Ayrıca hizmet etme, bilgi, beceri ve yeteneklerle donattığınız. Bugün sizin eserinizle gurur duyma zamanıdır. Yüksekokulumuzun idari personeli hedeflenen eğitimin başarıya ulaşmasında önemli hizmetler vermiştir. Onların da hakkını teslim etmek gerekir. 

                Kıymetli Misafirler!

                Yüksekokulumuz Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından desteklenen Engelli Destek Projesini “EDES” projesini başarıyla tamamlamıştır. Bu sene hedef kitlesini otistik çocukların oluşturduğu TUBITAK 4004 “Doğa Eğitimi” projemiz onaylanmıştır. Her iki Ulusal Destekli projenin gerçekleşmesinde Akademik Personel ve öğrencilerimizin önemli payı bulunmaktadır. Bundan dolayı onlara teşekkür ederim.

                Sevgili öğrenciler!          

                İki yıldır almış olduğunuz teorik ve uygulamaları tamamlayarak hedeflediğiniz diplomaları birazdan alacaksınız. Bu aşamaya kadar eğitimden geçerek alacağınız unvanınızla gurur duymalısınız. Şu ana kadar yaşadığınız yorgunluk, fedakarlık ve çalışmaları bugün ödüllendirme zamanı gelmiştir. Sizleri zirveye taşıyan en önemli unsurlar; özveri, sabır ve özgüveni hiçbir zaman yitirmeyeceğinizi umuyorum. Hepinizi tek tek canı gönülden tebrik ederim.

                Bundan sonra azimli ancak hırslı olmamanızı öneririm. Çünkü hırs hüsran, azim başarı ve mutluluk getirecektir. Ülkemizin içinden geçtiği zorlu süreçte yapacağınız her görevde devletimize güvenmenizi ve milletimizi çok sevmenizi tavsiye ederim. Hak ve adaletten, görev bilincinden ve edeceğiniz yemine sadık kalacağınızdan şüphemiz yoktur. Alacağınız diplomayla toprağı şehit kanıyla sulanmış ülkemize ve tüm insanlığa özveriyle hizmet edeceğinizden eminiz.

                Mezuniyetinizi kutlarım! Yolunuz ve bahtınız açık olsun!”


Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap