Grubunu Kur Gel Müzik Yarışması Nefesleri Kesti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Grubunu Kur Gel Müzik Yarışması Nefesleri Kesti
Haberin Tarihi: 20.5.2017 10:53:00 - Okunma Sayısı:2893 defa okundu.

15 - 19 Mayıs 2017 Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezinin, Gençler için Sahne Sırası Gençlerde sloganıyla organize ettiği Grubunu Kur Gel Grup Müzik Yarışması 18 Mayıs 2017 Perşembe saat 20.00'de 6 Mart Spor Salonunda yapıldı.

Grubunu Kur Gel Müzik Yarışması Nefesleri Kesti

15 - 19 Mayıs 2017 Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezinin, Gençler için Sahne Sırası Gençlerde sloganıyla organize ettiği Grubunu Kur Gel Grup Müzik Yarışması 18 Mayıs 2017 Perşembe saat 20.00'de 6 Mart Spor Salonunda yapıldı. 12 Grubunun katıldığı Grubunu Kur Gel Grup Müzik Yarışması gençlerin birbirinden güzel performanslarına sahne oldu. 6 Mart Spor Salonunda gerçekleştirilen Grubunu Kur Gel Grup Müzik Yarışmasında gruplar yarışırken yağışlı havaya rağmen gençleri tribünden aileleri ve halk takip etti.
Yaklaşık 3 saat süren, Sahnesi Sırasının Gençlerde olduğu müzik ziyafetinin sonunda Grubunu Kur Gel Grup Müzik Yarışmasında dereceye girenler jüri tarafından belirlendi.
Grup Güneye Giderken Şebnem FERAH'ın Sigara şarkısıyla 1. olurken, 2. sırayı Grup İlkses Mor ve Ötesi Bir Derdim Var şarkısıyla elde etti. 3. sırayı Duman6 grubu Sezen AKSU'nun Keskin Bıçak eseriyle kazandı.
12 grubun birbirinden güzel eserleri icra ettiği izleyenlerin kulaklarının pasının silindiği Grubunu Kur Gel Grup Müzik Yarışmasında dereceye girenlerin ödüllerini Müzik Öğretmeni Serkan DÖNDER, Turizm Derneği Başkanı Fevzi ÖZDEMİR ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK verdi.
Zamanın su gibi akıp geçtiği, gençlerin müzik adına çok güzel işler yaptığı Grubunu Kur Gel Grup Müzik Yarışması ödüllerin takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap