SDÜ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. TURHAN, ÖĞRETİM ÜYELERİ VE 100 ÖĞRENCİ KAHVALTIYI EĞİRDİR'DE YAPTILAR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,SDÜ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. TURHAN, ÖĞRETİM ÜYELERİ VE 100 ÖĞRENCİ KAHVALTIYI EĞİRDİR'DE YAPTILAR
Haberin Tarihi: 9.10.2013 10:21:00 - Okunma Sayısı:4065 defa okundu.

Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi yeni öğrencileri ile diğer üst sınıf öğrencileri tanışma kahvaltısını Eğirdir'de yaptılar.

SDÜ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. TURHAN, ÖĞRETİM ÜYELERİ VE 100 ÖĞRENCİ KAHVALTIYI EĞİRDİR’DE YAPTILAR

 

            Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi yeni öğrencileri ile diğer üst sınıf öğrencileri tanışma kahvaltısını Eğirdir’de yaptılar.                                               

            Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi yeni öğrencileri ile diğer üst sınıf öğrencileri tanışma kahvaltısını Eğirdir’de yaptılar.

            SDÜ Hukuk ve Adalet Kulübü Başkanı İbrahim Alptekin ve yönetim kurulu üyelerinin birlikte tertip ettikleri yeni öğrencilerle Fakülte tanışma kahvaltısı, Eğirdir Nafiz Yürekli Anadolu Turizm ve Otelcilik Lisesi Uygulama Oteli’nde gerçekleşti.

            Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in de davetli olarak katıldığı kahvaltıda SDÜ Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Faruk Turhan, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Süleyman Dost, Rektör Danışmanı ve TSE Başkan Yardımcısı öğretin üyesi Doç. Dr. Fahrettin Önder öğrencileriyle birlikte oldular.

            Belediye Başkanı Özmeral’in öğrencilere elma ikramında bulunması, bizzat kendi elleriyle tanıtım broşürlerini dağıtması ve havanın poyrazlı olmasına rağmen Limanda motorlu kayıklara bindirip gezdirmesi gençleri çok sevindirdi.

            Eğirdir’i ilk defa görenlerin de bulunduğu SDÜ Hukuk Fakültesi öğrencileri, Eğirdir’i çok sevdiklerini ve fırsat buldukça tekrar gelebileceklerini Başkan Özmeral’e söyleyerek yakın ilgisi ve samimi davranışlarından dolayı da ayrıca teşekkür ettiler.

            Eğirdir’e gelen öğrenciler Yeşilada’da gezdiler ve Akpınar’dan da güzel manzaraları seyrettiler.

            Geleceğin hukukçusu olarak SDÜ Hukuk ve Adalet Kulübü Başkanı İbrahim Alptekin ve yönetim kurulu üyeleri, “Eğirdir Belediye Başkanımız daha önce bizi Canada’da diğer üniversitelerden de gelen kalabalık arkadaşlarımızla birlikte bizleri misafir etmişti. O zaman hava çok güzeldi, cam gibiydi. Yine motorlu kayıklara, teknelere binip göl üzerinde güzel manzaralar seyrettik. Bu güzellikler yanında Belediye Başkanımızın yakın, sıcak, samimi ilgisi tekrar Eğirdir’e gelmemize vesile oldu. Biz Eğirdir’i kendi evimiz gibi görüyoruz. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.  Ayrıca, bizleri yalnız bırakmayan, çalışmalarımızı teşvik ederek güç veren Dekanımıza ve Hocalarımıza da çok teşekkür ediyoruz” dedi

            Başkan Özmeral, öğrencilerin Eğirdir’i tercih edip kahvaltıyı birlikte yapmaktan dolayı memnuniyetini belirterek, “Biz aslında vazifemizi yapıyoruz. Sizlerin güzel ilçemiz, Selçuklu Şehri Eğirdir’imize gelmesi bizim için büyük bir kazançtır. Eğirdir’i tercih ettiğiniz için asıl ben sizlere teşekkür ediyorum. Saygıdeğer Dekanımız başta olmak üzere muhterem Hocalarımızı geleceğin hukukçusu olarak gençlerimizle birlikte görmek beni çok sevindirmiştir. Eğirdir, bütün öğrencilerimizin her zaman rahatça gelebilecekleri ve rahatça gezebilecekleri güvenli bir yerdir. Eğirdir’e gelenler, Eğirdir’i kendi evleri gibi görsünler. SDÜ Hukuk ve Adalet Kulübü Başkanı İbrahim Alptekin’e ve birlikte olduğu yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum, bütün öğrenci kardeşlerimize üstün başarılar diliyorum” dedi.

            SDÜ Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Faruk Turhan, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Süleyman Dost ve Doç. Dr. Fahrettin Önder, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e öğrencilere olan sevgisi ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap