13:10:58 ÇOCUK BAYRAMI EĞİRDİR’DE BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI 12:24:48 Kaymakam Adem Çelik, Makam Koltuğunu Çocuklara Devretti 12:11:36 Eğirdir Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi 11:09:12 Isparta TÜBİTAK Bölge Yarışmasına Ev Sahipliği Yapıyor 11:04:51 Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı 11:00:10 Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı 10:55:48 ITSO Heyeti Bilgilendirme Seminerine Katıldı 10:48:28 Vali Baruş, İl Genel Meclisi Üyeleriyle Bir Araya Geldi 10:43:58 Başkanlık Koltuğuna Küçük Ahmet Selim Oturdu 10:36:25 Eğirdir1923 Spor Kulübü Başkanı Mahmut Sağlam'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 17:52:01 Mehmet Demirel’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı 16:51:47 Isparta Valisi Aydın Baruş'un 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 16:15:43 Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın'ın 23 Nisan Kutlama Mesajı 16:12:25 Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 15:53:00 EMİNE ERDOĞAN BAKA SERGİSİNİ ZİYARET ETTİ 14:31:16 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN… 12:26:37 Başkan Mustafa Özer’e Gelen Kutlama Çiçekleri Mahkum Ailelerine Bağışlandı 12:04:01 Mahmatlar Köyünde Yağmur Duası Yapıldı 11:48:09 Karacaahmet Cemevinde Âşık Daimi Anması 15:48:38 ADD'den Başkan Mustafa Özer’e Tebrik Ziyareti

AEDAŞ, yatırım ve altyapı çalışmalarını abonelerine SMS ile bildiriyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,AEDAŞ, yatırım ve altyapı çalışmalarını abonelerine SMS ile bildiriyor
Haberin Tarihi: 8.7.2017 09:46:00 - Okunma Sayısı:1214 defa okundu.

Antalya, Isparta ve Burdur’da 1,7 milyon aboneye ‘her geçen gün daha iyiye’ sloganı ile elektrik dağıtım hizmeti veren Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ); inovasyon, hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetine verdiği önem doğrultusunda hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekledi.

AEDAŞ, yatırım ve altyapı çalışmalarını abonelerine SMS ile bildiriyor

                • Yüksek müşteri memnuniyeti hedefiyle abonelerine özel projeler üreten AEDAŞ; yatırım, altyapı ve tesis çalışmaları hakkında abonelerini bilgilendirme dönemini başlattı. Bölgede bulunan abonelerine çalışmanın niteliği ve ne kadar süreceği bilgisini SMS ile paylaşacak olan AEDAŞ, “Yatırım için bölgenizdeyiz” diyecek.

                • Enerji nakil hatlarının yer altına alınması, aydınlatma direklerinin montajı ya da trafo güç artırma gibi yatırımlardan abonelerinin de bilgisi olması gerektiğine inanan AEDAŞ, “Mahallenizde yatırım, altyapı çalışması yapılacaktır. Vereceğimiz rahatsızlıktan ötürü özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz” SMS’i gönderecek. Söz konusu çalışmanın olduğu süre içinde her hangi bir elektrik kesintisi yapılacaksa o da ayrıca bildirilecek.

                Antalya, Isparta ve Burdur’da 1,7 milyon aboneye ‘her geçen gün daha iyiye’ sloganı ile elektrik dağıtım hizmeti veren Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ); inovasyon, hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetine verdiği önem doğrultusunda hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekledi. Bölgesinde verdiği hizmetlerden abonelerinin de haberdar olması gerektiğine inanan AEDAŞ, şimdi de yatırım, altyapı ve tesis çalışmalarının başlama ve bitiş tarihleri ile niteliğini içeren bir kısa mesajı abonelerine gönderiyor. Böylece abone, bulunduğu bölgede bir altyapı çalışmasının başlatılacağını ve ne kadar süreceğini önceden öğrenme imkânına sahip oluyor. Söz konusu çalışmalar sırasında elektrik kesintisi yapılması gerekirse bu da ayrıca bildiriliyor.

‘YATIRIM VE ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR’

                Bu yıl içinde hizmet verdiği bölgeye 183 milyon TL’lik yatırım yapacak olan AEDAŞ bu kapsamda bazı bölgelerde enerji nakil hatlarının yer altına alınması, aydınlatma direklerinin montajı, trafo güç artırımı gibi faaliyetlere hız verdi. AEDAŞ, elektrik kesintisi anlamına gelmeyen söz konusu yatırımlar sırasında iş makinelerinin bölgeye gitmesi ve kazı gibi çalışmalar nedeniyle bölgede bulunan tüketicilerinin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için SMS ile bilgilendirme uygulamasını devreye aldı.

                AEDAŞ, çalışma olan bölgelerde yer alan abonelerine “XX.XX.2017 – XX.XX.2017 tarihleri arasında daha kaliteli elektrik dağıtım hizmeti için XX mahallelerinde yatırım/altyapı çalışması yapılacaktır. Vereceğimiz rahatsızlıktan ötürü özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz. İhbar ve şikayetleriniz için bize ulaşın: 186” örneğinde olduğu gibi bir SMS göndererek çalışma hakkında detaylı bilgi verme sürecini başlattı.

‘ABONELERİMİZİN BÖLGESİNE YAPILAN YATIRIMLARI BİLME HAKKI VAR’

                Müşteri memnuniyeti odaklı projeler geliştirdiklerini dile getiren Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Bahadır Müdüroğlu, yeni uygulama ile ilgili, “Altyapı çalışmalarımız, trafo, enerji nakil hattı ve elektrik direklerinin yenilenmesi başta olmak üzere aralıksız olarak yatırımlarımız sürüyor. Yatırım yapılan bölgede yaşayanların iş makinelerinin ne için orada olduğunu, kazının neden yapıldığını bilmeleri gerektiğini düşünüyoruz. ‘Yatırım için buradayız ve şu kadar sürede şunları yapacağız’ diye abonelerimize bilgi vermemiz gerektiğine inanıyoruz. Bu çerçevede yatırım ve altyapı çalışmaları hakkında abonelerimizi SMS ile bilgilendirme sürecini başlattık. Yeni uygulama sayesinde bölgedeki yatırım çalışması kaç gün sürecek, hangi sokaklarda çalışma yapılacak, tüm bunları abonelerimiz önceden öğrenebilecek. Eğer yatırımın herhangi bir döneminde bir elektrik kesintisi olacaksa o da ayrıca bildirilecek. Daha fazla kişiye bu hizmeti ulaştırabilmek için abonelerimizden de işletmelerimize başvurarak iletişim bilgilerini güncellemelerini önemle rica ediyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap