İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YALÇIN KARAKAYA: ?ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM ÖĞRETMEN SIKINTIMIZ OLMAYACAK??

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YALÇIN KARAKAYA: ?ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM ÖĞRETMEN SIKINTIMIZ OLMAYACAK??
Haberin Tarihi: 21.7.2017 15:31:00 - Okunma Sayısı:1883 defa okundu.

Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Karakaya, 2017-2018 öğrenim döneminde ilçemizde öğretmen sıkıntısının yaşanmayacağını söyledi.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YALÇIN KARAKAYA:

“ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM ÖĞRETMEN SIKINTIMIZ OLMAYACAK…”

Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Karakaya, 2017-2018 öğrenim döneminde ilçemizde öğretmen sıkıntısının yaşanmayacağını söyledi.

Bugün gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan Karakaya, gerek il içi, gerekse iller arası öğretmen atamalarında bu dönem giden öğretmenden çok gelen öğretmenin bulunduğunu, dolayısıyla önümüzdeki öğrenim döneminde ilçemizde öğretmen açısından bir sıkıntı yaşanmayacağını dile getirdi.

Yenimahalle’deki 24 derslikli Temel Eğitim Okulu ile Yazla Mahallesindeki 32 derslikli Lise binası inşaatlarının hızla sürdüğünü belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Karakaya, inşaatların müteahhit firmalar tarafından bu yıl sonu Milli Eğitim’e teslim edileceğini, bina ve derslik açısından da ilçemizde bir sorun bulunmadığını söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Karakaya’ya nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap