KARAYOLLARI BÖLGE MÜDÜRÜ KARADEMİR, EĞİRDİR'DE İNCELEMELERDE BULUNDU

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,KARAYOLLARI BÖLGE MÜDÜRÜ KARADEMİR, EĞİRDİR'DE İNCELEMELERDE BULUNDU
Haberin Tarihi: 11.10.2013 11:41:00 - Okunma Sayısı:2334 defa okundu.

Karayolları 13. Bölge Müdürü Mustafa Karademir, ekibiyle birlikte Eğirdir'e gelerek Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral'i makamında ziyaret etti.

KARAYOLLARI BÖLGE MÜDÜRÜ KARADEMİR,

EĞİRDİR’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

 

            Karayolları 13. Bölge Müdürü Mustafa Karademir, ekibiyle birlikte Eğirdir’e gelerek Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret etti.

            Karayolları 13. Bölge Müdürü Mustafa Karademir Eğirdir ilçe sınırları içinden geçen karayolları ile ilgili Başkan Özmeral ile görüş alışverişinde bulundu.

            Beraberinde Bölge Müdür Yardımcısı Ruhi Özgen, Yol Yapım mühendisleri ile birlikte Başkan Özmeral’i ziyaret eden Bölge Müdürü Karademir, Eğirdir’den geçen karayolunun daha düzgün hale getirileceğini ifade etti. İhalenin yapıldığını belirten Bölge Müdürü Karademir, özel hüküm belirleme raporundan dolayı çeşitli sıkıntıların yaşandığını aktardı.

            Belediye Başkanı Özmeral, standartlara uygun yol yapılması hususunda uzun zamandır beklediklerini söyledi. Başkan Özmeral, Eğirdir ilçe merkezinden geçen karayolunun düzgün bir şekilde yapılmasını isteyerek, Eğirdir Gölü Özel Hüküm Belirleme raporundan dolayı yaşanan sıkıntıların mutlaka ortadan kalkmasını istedi.

            Karayolları 13. Bölge Müdürü Mustafa Karademir ve beraberindekilerle ilçe merkezindeki bazı sıkıntılı noktaları yerinde gösteren Başkan Özmeral, yapılacak iş ve işlemlerde Belediye’nin her türlü kolaylığı sağladığını ve sağlamaya devam edeceğini dile getirdi.

            Dündar Bey Medresesi yakınındaki kavşağı, Baba Sultan Türbesi’nin yakındaki kavşağı ve Jandarma’nın bulunduğu Barla’ya dönüş kavşağını da inceleyen Bölge Müdürü ve beraberindekiler Başkan Özmeral’in geleceğe dönük olan taleplerini de dikkate alarak çalışmalarını bu doğrultuda yapacaklarını söylediler.

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap