Kaymakam AKDAŞ, Kamyon Park ve Kooperatif Binası Açılışını Gerçekleştirdi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam AKDAŞ, Kamyon Park ve Kooperatif Binası Açılışını Gerçekleştirdi
Haberin Tarihi: 7.9.2017 10:56:00 - Okunma Sayısı:1564 defa okundu.

Yük taşımacılığı yapan esnafımızın hizmetine açılan kamyon park ve kooperatif binası açılış töreni, Kaymakam Abdullah AKDAŞ ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti

Kaymakam AKDAŞ, Kamyon Park ve Kooperatif Binası Açılışını Gerçekleştirdi

Yük taşımacılığı yapan esnafımızın hizmetine açılan kamyon park ve kooperatif binası açılış töreni, Kaymakam Abdullah AKDAŞ ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

 Edilen dualar ve kesilen kurbanlığın ardından açılışı gerçekleştiren Kaymakam AKDAŞ, tesisi gezerek incelemelerde bulundu.

 Ortak bir hedef doğrultusunda hareket edildiğinde, yapılacak işlerin daha verimli olacağını belirten Kaymakam AKDAŞ; “kooperatifçilik, ortak hareket edebilme kabiliyetidir” diye konuştu.

 Kamyoncuların yaşadıkları sıkıntıların çözümü noktasında her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten AKDAŞ; “sadece Eğirdir değil, Türkiye’nin herhangi bir noktasında karşılaşılan bir sıkıntının çözümü için bize ulaşmanız yeterli” diye konuştu.

 Tesisin Eğirdir ve taşımacı esnafına hayırlı olmasını dileyen Kaymakam Abdullah AKDAŞ; “Allah, kaza ve beladan uzak bol ve helal kazançlar nasip etsin” diyerek konuşmasını tamamlarken, salonda bulunanlardan büyük  alkış aldı.

 Kaymakam AKDAŞ’ın konuşmasının ardından S.S. 1 Nolu Eğirdir Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Muhammet ÖZ konuşma yaparak başta Kaymakam Abdullah AKDAŞ ve Belediye Başkanı Ömer ŞENGÖL olmak üzere, tesisin açılmasında desteği olanlara teşekkürlerini iletti.

 Daha sonra Eğirdir Esnaf Odası’na giderek Oda Başkanı Murat YALKIN’la görüşmelerde bulunan Kaymakam AKDAŞ, Oda faaliyetleri ve esnafın yaşadığı sorunlarla alakalı bilgi aldı.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap