Rüya Park, bölgeye hitap ediyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Rüya Park, bölgeye hitap ediyor
Haberin Tarihi: 15.9.2017 16:38:00 - Okunma Sayısı:1344 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi tarafından hizmete açılan rekreasyon alanı içerisindeki Rüya Park bölgenin çekim merkezi oldu.

Rüya Park, bölgeye hitap ediyor

 

Eğirdir Belediyesi tarafından hizmete açılan rekreasyon alanı içerisindeki Rüya Park bölgenin çekim merkezi oldu.

 

            Eğirdir Belediyesi rekreasyon alanında bulunan Rüyapark, Isparta ve ilçelerinin yanı sıra, komşu illerden de büyük ilgi görüyor.

            Çeşitli derneklerin, okulların ve grupların ilgi gösterdiği Rüya Park, Beyşehir Lalem Özel Eğitim  Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerini ve velilerini ağırladı. Beyşehir Lalem Özel Eğitim  Rehabilitasyon Merkezi Özel Eğitim Öğretmeni Ömer Kılınç, Eğirdir'in çok güzel bir ilçe olduğunu ifade ederek "gölüyle, havasıyla, doğasıyla gelinip görülesi bir ilçe. Çocuklarımızı Eğirdir'e getirip Rüyapark içerisinde bulunan hayvanları da yakından gösterdik. Gelişimleri için önemli bir faaliyet oldu. Eğirdir'e böyle bir mekanı kazandıran Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e çok teşekkür ediyoruz. Ailelerimiz, bizler ve çocuklarımız burada keyifli bir gün geçirdi. Emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

           

            Belediye Başkanı Ömer Şengöl,  Beyşehir Lalem Özel Eğitim  Rehabilitasyon Merkezi'nden gelen misafirlerle yakından ilgilenerek sohbet etti. Eğirdir'e geldiklerini için teşekkür eden Başkan Şengöl, "Eğirdir'imiz bölgenin misafir odası. Sakin Şehir unvanıyla, elmasıyla, gölüyle, manzarasıyla dillerde destan. Rüyapark'ımız da ilçemizde büyük bir eksikliği kapatmış bulunuyor. İnsanlar buraya gelip hoşça vakit geçiriyorlar. Temiz havasıyla, şahane manzarasıyla, yüzlerce çeşit bitkisiyle, çeşitli hayvanlarıyla Rüyapark'ımıza herkesi bekliyoruz" dedi.

           

            Beyşehir Lalem Özel Eğitim  Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ve aileleri gün boyu eğlenceli hoş bir vakit geçirdikten sonra Eğirdir'den mutlu ve memnun bir şekilde ayrıldılar.  

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap