HABERTÜRK TV ÇEKİMLERİNİ YAPTI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,HABERTÜRK TV ÇEKİMLERİNİ YAPTI
Haberin Tarihi: 19.9.2017 15:33:00 - Okunma Sayısı:3591 defa okundu.

EĞİRDİR’İN LEZZETLERİ EKRANLARA GELECEK…

HABERTÜRK TV ÇEKİMLERİNİ YAPTI

EĞİRDİR’İN LEZZETLERİ EKRANLARA GELECEK…

                Ulusal yayın yapan Haber Türk Televizyonu, Eğirdir’i ve Eğirdir’in yöresel  lezzetlerini ekranlarına getirmek için çekimlerini gerçekleştirdi.

                Geçtiğimiz Cumartesi günü Yeşilada’da Poyraz Restaurant’ta “Sazan Dolması”nın yapımını görüntüleyen, Sabriye Kocabalkan yönetimindeki çekim ekibi, Pazar günü sabah saat 06.30’da Eğirdir Gölüne açılarak kerevit avının görüntülerini çekti.

                Aynı gün öğle saatlerinde Pınar Pazarı Panayırı’na giden Haber Türk TV Ekibi, tarihi Pınar Pazarı’nın görüntülerini de alarak, röportajlar yaptı. Öğleden sonra Balkırı Köyüne geçen ekip, Balkırı Köyü Muhtarı Hüseyin İnce ve elma üreticileriyle de röportajlar yaparken, elma hasadını ve elma reçeli ile elma sirkesi yapımının görüntülerini kaydetti.

                Eğirdir’in güzel görüntülerinin ve Eğirdir’in yöresel lezzetlerinin, Haber Türk Televizyonu’nda Pazar günü öğle ve akşam saatlerinde yayınlanan “Tadında Hikayeler” programında, muhtemelen 15 Ekim 2017 tarihinden sonra yayınlanacağı bildirildi.

                Eğirdir’i çok beğenen ve fırsat buldukça Eğirdir’e geleceğini söyleyen Haber Türk TV yapımcısı Sabriye Kocabalkan ile ekibine ve çekimler boyunca refakat eden İlçe Tarım Müdürü Uğur Turgut ile MYO Okutmanı Çetin Meydan’a teşekkür ediyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap