EĞİRDİR ELMASPOR, KONYA B.ŞEHİR BLD. SPOR?A 3-1 YENİLDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR ELMASPOR, KONYA B.ŞEHİR BLD. SPOR?A 3-1 YENİLDİ
Haberin Tarihi: 9.10.2017 16:08:00 - Okunma Sayısı:1220 defa okundu.

Türkiye Voleybol Erkekler 1’nci Ligde mücadele eden Eğirdir Elmaspor geçtiğimiz Cumartesi günü Konya Büyükşehir Belediye Spor’u ağırladı.

EĞİRDİR ELMASPOR, KONYA B.ŞEHİR BLD. SPOR’A 3-1 YENİLDİ

Türkiye Voleybol Erkekler 1’nci Ligde mücadele eden Eğirdir Elmaspor geçtiğimiz Cumartesi günü Konya Büyükşehir Belediye Spor’u ağırladı.

7 Ekim 2017 Cumartesi günü Eğirdir Kapalı Spor Salonunda saat 14.00’te başlayan karşılaşmaya iyi başlayan Eğirdir Elmaspor, birinci seti 26-16 skorla kazanmasını bildi. İkinci sette hücum ve blok hatalarıyla bu seti 25-15 kaybeden Eğirdir Elmaspor, başa baş ve zevkli geçen üçüncü sette de set sayısı kullanırken yapılan hatalar nedeniyle bu seti de 26-24 kaybetti.

Dördüncü sete iddialı başlayan Eğirdir Elmaspor, bu seti de 25-21 verince sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Maç sonucunu gazetemize değerlendiren Eğirdir Elmaspor Antrenörü Ahmet Özkoç: “Konya Büyük Şehir Belediye Spor’la hemen hemen olarak denk bir takımız. Zaten hafta başında spor toto teşkilatı da bu maçı İddia’ya alarak zorlu geçecek bir maç olacağını tahmin etmişti. İyi başladık, kötü bitirdik.

         Gelip gitmeli bir takım kurduk. İmkanlar nedeniyle yeni aldığımız oyuncular sezon başı antrenman yapamadığı için devreye giremediler. Antrenman eksikliği hissediliyor. Onun için çok hata yapıyorlar. Gelecek haftadan itibaren bazı önlemler ve değişiklik yapmak zorundayız” dedi.

         Eğirdir Elmaspor Ankara’ya Gidiyor…

Bu hafta sonu (14 Ekim 2017 Cumartesi günü) Ankara Beştepe (Voleybol Federasyonu) Salonunda TVF Lisesiyle karşılaşacaklarını ifade eden Özkoç, "Maç, saat 15.00’de başlayacak. Taraftar desteği bizim için çok önemli. Ankara’daki sporsever hemşehrilerimizi tribünlerde görmek bizlere güç verecek" diye konuştu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap