Kaymakam Abdullah Akdaş: ?Muhtarlar Milletin Eli Kolu Oluyor??

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam Abdullah Akdaş: ?Muhtarlar Milletin Eli Kolu Oluyor??
Haberin Tarihi: 19.10.2017 14:43:00 - Okunma Sayısı:1245 defa okundu.

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla gazetemiz muhabirine bilgi vererek Muhtarların Devletle - Vatandaş Arasında Köprü Vazifesi kurduğunu, özellikle köy muhtarlarının köyün en ücra köşesine kadar milletin eli kolu olduğunu ifade eden Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş şunları ifade etti

Kaymakam Abdullah Akdaş: “Muhtarlar Milletin Eli Kolu Oluyor…”

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla gazetemiz muhabirine bilgi vererek Muhtarların  Devletle - Vatandaş Arasında Köprü Vazifesi  kurduğunu,  özellikle köy muhtarlarının köyün en ücra köşesine kadar milletin eli kolu olduğunu ifade eden Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş şunları ifade etti:

                “…Muhtarlık teşkilatı bizim idari yapımızda çok önemli bir teşkilat. Gerek Köy Muhtarlığı gerekse Mahalle Muhtarlığı memleketimiz için, ülkemizin geleceğini inşa etmek için güzel şeyler  yapıyorlar.

                Özellikle köy muhtarları köyün en ücra köşesine kadar milletin eli kolu oluyorlar. Muhtarlarımız bugünü yıllardır hak ediyorlardı. Geçen yıl muhtarlar günü ilan edilmesinden sonra bugünü etkinliklerle kutlayacağız. Muhtarlarımızın özellikle köyde olup bitenler, köyün ihtiyaçları konusunda devletle vatandaş arasında köprü vazifesi kurması her zaman önemliydi. İnşallah önümüzdeki günlerde Köy kanununda değişiklik yapılırsa bu fonksiyonlarını yerine getireceklerini düşünüyorum. 19 Ekim Muhtarlar Günü’nün bütün muhtarlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap