LİMAN İÇİ OTTAN VE ÇÖPTEN, ALTINKUM PLAJI TAŞLARDAN GEÇİLMİYOR!..

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,LİMAN İÇİ OTTAN VE ÇÖPTEN, ALTINKUM PLAJI TAŞLARDAN GEÇİLMİYOR!..
Haberin Tarihi: 25.10.2013 10:55:00 - Okunma Sayısı:2143 defa okundu.

HAZİNE'nin kıymetini bil! Eğirdir, senin, benim değil Başkan Özmeral... Eğirdir hepimizin!..

LİMAN İÇİ OTTAN VE ÇÖPTEN, ALTINKUM PLAJI TAŞLARDAN GEÇİLMİYOR!..

 

            Vatandaşlarımızdan gelen haklı talepler üzerine, Eğirdir Limanı içerisindeki otların ve çöplerin temizlenmesi gerektiğini, ayrıca Altınkum Plajı kenarında, gölümüzdeki su seviyesinin düşmesiyle ortaya çıkan taşların ve molozların temizlenmesi gerektiğini belediye başkanı O. Nuri Özmeral’e ilettik.

            Hatta ilçe kaymakamlarının Eğirdir’i ziyaretlerinde, Liman içindeki otlanmayı ve üzerindeki çöp birikintilerini başkan Özmeral’e gösterip, yerli yabancı herkesin gezip gördüğü bu olumsuzluğun biran önce giderilmesini diledik.

            Başkan Özmeral, aynı gün saat 16:50’de belediyeye ait kepçenin limanı temizlemek üzere gönderildiğini, aracısı vasıtasıyla bize bildirince Eğirdir Limanına gittik. Kepçeyi kullanan operatör bir yandan saatine bakarken “bu kepçenin aparatı buna uygun değil, gölden sadece su çekeriz…” ifadeleriyle ve birkaç hamle ile bunu ispatlayınca Limandan ayrıldık.

            Oysa Limanı gezenler görecektir ki, 3-5 personel ve bir tekne ile geçen yıllarda temizlendiği gibi, liman içi temizlenebilir.

            Bir kepçe ve bir kamyonun 2-3 saat çalışmasıyla Altınkum Plajı içerisinde göl suyunun çekilmesiyle ortaya çıkan taşlar, molozlar temizlenip, önümüzdeki sezon için hazırlık yapılabilir.

            Başkan Özmeral’e vatandaşlarımızın bu haklı isteğini ilettiğimizden bu yana yaklaşık bir ay geçti… Gölümüzdeki su seviyesi çok şükür yaklaşık 10 cm daha yükseldi…

            Ne Altınkum plajı temizlendi taşlardan, ne Liman içi temizlendi otlardan, çöplerden!...

            HAZİNE’nin kıymetini bil!

            Eğirdir, senin, benim değil Başkan Özmeral…

            Eğirdir hepimizin!..

            Bu haklı istekleri yerine getirmek senin asli görevin!...

            Gölümüzün su seviyesi daha da yükselmeden, vatandaşlarımızın bu haklı isteklerini yerine getirmeni istiyoruz…

            Bol bol resim çekip temizleme haberini yazacağımıza da sana söz veriyoruz.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap