Eğirdir Belediyespor Yelkencisi İlke Dikmen Optimist Senıor?da Madalya Aldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Belediyespor Yelkencisi  İlke Dikmen Optimist Senıor?da Madalya Aldı
Haberin Tarihi: 3.11.2017 10:35:00 - Okunma Sayısı:1221 defa okundu.

26-29 Ekim 2017 tarihleri arasında Mersin’de yapılan Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) Cumhuriyet Bayramı Bölge Kupası Yelken yarışlarında Eğirdir Belediyespor Yelkencisi İlke Dikmen, Optimist Senıor’da 5.’lik Madalyası aldı.

Eğirdir Belediyespor Yelkencisi İlke Dikmen Optimist Senıor’da Madalya Aldı

26-29 Ekim 2017 tarihleri arasında Mersin’de yapılan Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) Cumhuriyet Bayramı Bölge Kupası Yelken yarışlarında Eğirdir Belediyespor Yelkencisi İlke Dikmen, Optimist Senıor’da 5.’lik Madalyası aldı.

Türkiye Yelken Federasyonu Cumhuriyet Bayramı Bölge Kupası yarışlarına katılan  Eğirdir Belediyespor Yelken takımı Eğirdir’e döndü.

Yarışmalara; Eğirdir Belediyespor Kulübü Şubesi, İskenderun Yelken Kulübü, Antalya Yelken ve Deniz Spor İhtisas Kulübü, Mersin Yelken İhtisas Kulübü, Bitlis Gençlik Spor Kulübü,  Ankara Yelken Kulübü, Van Yelken İhtisas Kulübü, Mersin Marina Yelken ve Yat Spor Kulübü ile Ferdi Yelkenciler katıldılar. 

Yarışmalar hakkında gazetemize bilgiler veren TYF Isparta İl Temsilcisi Şeref Ağartan şunları ifade etti:

“26-29 Ekim 2017 tarihleri arasında yapılan TYF Cumhuriyet Bayramı Bölge Kupası Yelken yarışlarına Eğirdir Belediyepor Yelken takımı olarak 15 yelkenciyle birlikte katıldık. Yarışlar rüzgarsızlık nedeniyle 3 yarışta tamamlandı. Üç yarış sonunda yapılan değerlendirmede Optimist Senior yarışçısı İlke Dikmen 5.lik madalyası aldı. Optimist Junior’da Arif Aslantürk 6. sırada yer aldı. Yarışlara Optimist sınıfında 66 yelkenci katıldı. Lazer 4.7’de Ali Lök 7. sırada yarışı tamamladı. Laser sınıfında 23 Laserci yarıştı. Optimist Junior’da derece beklediğimiz Aybars Kaya birinci yarışta UFD olunca geride kaldı. 

Yelkencilerimizin gösterdikleri gayret ve azim bizi gelecek için umutlandırdı. Rüzgar olsaydı, çok yarış yapılabilseydi yelkencilerimiz ön sıralara çıkabileceklerdi. Her yarış yelkencilerimiz için bir tecrübe oldu. İlk defa yarışa katılan yelkencilerimiz yarışları tamamlama başarısını gösterdiler. Yelkencilerimizi ve bizi destekleyen ailelerine teşekkür ediyorum” dedi. 

TYF Isparta İl Temsilcisi Şeref Ağartan, sözlerinin sonunda yarışmalara katılmaları için kendilerine destek olan Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e teşekkür etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap