SAKİN ŞEHİR EĞİRDİR, ONUR AIR ve GUIDE DERGİSİ İLE UÇUYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,SAKİN ŞEHİR EĞİRDİR, ONUR AIR  ve GUIDE DERGİSİ İLE UÇUYOR
Haberin Tarihi: 23.11.2017 17:27:00 - Okunma Sayısı:2945 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi'nin ilçeyi tanıtmaya yönelik çalışmaları devam ediyor. Sakin Şehir Eğirdir son olarak, Onur Air'a ait GUIDE Dergisi'ne kapak oldu.

SAKİN ŞEHİR EĞİRDİR, ONUR AIR  ve GUIDE DERGİSİ İLE UÇUYOR

                Eğirdir Belediyesi'nin ilçeyi tanıtmaya yönelik çalışmaları devam ediyor. Sakin Şehir Eğirdir son olarak, Onur Air'a ait GUIDE Dergisi'ne kapak oldu. Eğirdir ile Can Ada ve Yeşil Ada'nın Sivri Tepesine yakın bir bölgeden çekilmiş fotoğrafının yer aldığı dergide Sakin Şehir (cittaslow) logosu ile belediye logosuna da yer verildi. Ayrıca Eğirdir'in görselleri ile ekonomik, turistik ve ulaşım bilgilerinin bulunduğu 2 sayfada derginin içinde yerini buldu.

                Eğirdir; GUIDE DERGİSİ ile ONUR AIR uçaklarında yer alacak. Onur Air Havayolunun uçak içi dergileri  Onair ve Onair Tourism Guide’ın dergisi ile reklam tanıtım sözleşmesi imzalayan Eğirdir Belediyesi, ilçenin tanıtımını ulusal ve uluslararası platforma taşıdı.

                Onur Air uçuşlarında, Onair ve Onair Tourism Guide dergisinin ücretsiz dağıtıldığı açıklanırken, koltuk ceplerine koyulan bu dergiler 950 bin yolcuya ulaştığı belirtildi. Türkçe ve İngilizce olarak basılan her iki derginin aylık tirajının ise 85 bin olduğu bildirildi. 

                Onair Tourism Guide dergisine kapak olan Eğirdir, 15 Kasım 2017 - 15 Aralık 2017 tarihlerinde Onurair'a ait bütün uçuşlarda uçak içi koltuk ceplerinde yerini alacak. Eğirdir'in ekonomik, kültürel ve turistik tanıtımının, yolcuların uzun süren uçuşları esnasında ilgilerini çekeceğini düşünülerek tasarlanan reklam çalışmasının ilçenin tanıtımına büyük fayda sağlayacağı ifade edildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap