İYİ PARTİ ISPARTA MİLLETVEKİLİ OKUTAN: ?TÜRKİYE, HER GÜN BULUNDUĞU NOKTADAN GERİ GİDİYOR!?

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İYİ PARTİ ISPARTA MİLLETVEKİLİ OKUTAN: ?TÜRKİYE, HER GÜN BULUNDUĞU NOKTADAN GERİ GİDİYOR!?
Haberin Tarihi: 28.11.2017 15:02:00 - Okunma Sayısı:3277 defa okundu.

İYİ Parti Isparta Milletvekili, hemşehrimiz Nuri Okutan, bugün gazetemizi ziyaret etti.

İYİ PARTİ ISPARTA MİLLETVEKİLİ OKUTAN:

“TÜRKİYE, HER GÜN BULUNDUĞU NOKTADAN GERİ GİDİYOR!”

                İYİ Parti Isparta Milletvekili, hemşehrimiz Nuri Okutan, bugün gazetemizi ziyaret etti.

                İYİ Parti’nin halen kuruluş günleri içerisinde olduğunu, bir yandan seçimlere hazırlanırken, bir yandan da halkla bütünleşerek, taşra teşkilatlanmalarıyla kök salmaya çalıştığını anlatan Milletvekili Okutan, kamuda, sokakta ciddi bir heyecan ve sevgiyle karşılandıklarını ancak günümüzde olağanüstü bir baskı ve korkunun hakim olduğunu söyledi.

“İYİ Parti olarak tabana yayılıp, halkla bütünleşirsek, hem demokratik bir mücadeleyi kazanmış olacağız, hem de bu karanlık tablodan çıkmış olacağız” ifadelerini kullanan Okutan, “bugün ekonomik hayatta nasıl bir korku ve durgunluk varsa, siyasi ortamda çok daha fazla korku ve baskı var, ümitsiz değiliz. Halkımız katkı ve destek veriyor. Korku iklimiyle karşı karşıyayız. Heyecanımızı, ümitlerimizi tabana yansıtabilirsek, iyi sonuçlar alacağımızdan eminiz.

Türkiye, her gün bulunduğu noktadan geri gidiyor. İç siyasette parçalanmalar yaşanırken şimdi bu olumsuzluklar uluslararasına da sıçramış durumda. Devlet olarak her zaman batı dünyasıyla iyi ilişkiler kurma gayreti içerisinde olduk. Şimdi ise dış tercihlerimizi yanlış yürütmeden dolayı batı medeniyeti ile ters düştük. Türkiye, ekonomik ve siyasi hayatta sahipsiz ve başıboş durumda. Bu gidişi mutlaka durdurmak zorundayız…” dedi.

                İYİ Parti Isparta Milletvekili, hemşehrimiz Nuri Okutan’a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap