Seyyar Bayii Öztürk, Şans Dağıtmaya Devam Ediyor?

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Seyyar Bayii Öztürk, Şans Dağıtmaya Devam Ediyor?
Haberin Tarihi: 30.11.2017 11:22:00 - Okunma Sayısı:1215 defa okundu.

Milli Piyangonun yılbaşı özel çekiliş biletleri satışa sunuldu.

Seyyar Bayii Öztürk, Şans Dağıtmaya Devam Ediyor…

                Milli Piyangonun yılbaşı özel çekiliş biletleri satışa sunuldu.

                Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinin büyük ikramiyesi 61 milyon lira olarak belirlendi. Tam bilet 60, yarım bilet 30, çeyrek bilet de 15 liradan satılacak. Biletler 29 Kasım 2017 tarihinde satışa sunuldu.

                Yılbaşı özel çekilişinin ikinci büyük ikramiyesi bu yıl 10 milyon lira olacak. Talih kuşu, yılbaşı gecesi ayrıca 1 adet 5 milyon lira, 1 adet 2 milyon lira, 1 adet 1 milyon lira ve 1 adet de 500 bin liralık ikramiye verecek. Böylece ikramiyelerin tam, yarım ya da çeyrek bilete çıkma durumuna göre en az 5 kişi yeni yıla milyoner girebilecek.

İlçemizde yıllardır Milli Piyango Seyyar Bayiliği yapan hemşehrimiz Ramazan Öztürk İstanbul, Ankara, Antalya, Adana, İzmir ve Isparta biletlerini ilçemizde satmaya başladı.

Büyük ikramiyenin bu yıl 61 milyon olduğunu hatırlatan Öztürk, daha önce de kendisinden alınan biletlere çeşitli miktarlarda ikramiyelerin çıktığını bildirdi.

 

Milli Piyango oyunu, bastırılmış numaralı biletlerin satılarak, adet ve tutarları önceden belirlenmiş ikramiyeleri kazanacak numaraların belirli günde çekilecek kura ile saptanması esasına dayanan şans oyunudur. Özellikle yılbaşı akşamları Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan çekiliş ile milyonlarca kişi zenginlik hayali kurduran milli piyango çekilişi bu yılda milyonları televizyon ekranlarına kitleyecek. Milli Piyango yılbaşı çekilişinin büyük ikramiyesi bu yılda milyonlarca kişiye zengin olma hayali kurduracak.

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap