Kaymakam AKDAŞ, Sorkuncaklı Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam AKDAŞ, Sorkuncaklı Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
Haberin Tarihi: 17.1.2018 19:03:00 - Okunma Sayısı:1443 defa okundu.

Halk buluşmalarına devam eden Kaymakam Abdullah AKDAŞ, Sorkuncak Köyünde gerçekleştirilen halk toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaymakam AKDAŞ, Sorkuncaklı Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

 

Halk buluşmalarına devam eden Kaymakam Abdullah AKDAŞ, Sorkuncak Köyünde gerçekleştirilen halk toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.

2018 yılının ilk halk toplantısını Sorkuncak Köyünde gerçekleştiren Kaymakam AKDAŞ, ilçe daire amirleriyle birlikte Köye gelerek vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.

Sorkuncak halkı ve köy muhtarı tarafından karşılanan Kaymakam AKDAŞ, vatandaşlarımızın taleplerini dinlemeden önce kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

1071 Malazgirt Zaferiyle yaşadıkları mağlubiyeti hala unutamayanların, Anadolu topraklarından Türkleri atmak için hain planlarına aralıksız devam ettiklerini belirten Kaymakam AKDAŞ; ”çok şükür güçlü bir devlete sahibiz, bu hain emellerin gerçekleşmesine hiçbir zaman izin vermeyeceğiz” diye konuştu.

Geçtiğimiz Çarşamba günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın daveti üzerine Külliyede kendisini dinlediğini belirten Kaymakam AKDAŞ; “Sayın Cumhurbaşkanımız elimizin değmediği vatandaş; yardım ulaştıramadığımız fakir fukara kalmayacak talimatını vererek devlet imkânlarının seferber edilmesini istemiştir. Gücümüz ölçüsünde ihtiyacı olan vatandaşlarımızın eksiklerini gideriyoruz. Bizim devlet olarak görevimiz vatandaşı yerinde dinlemek,  ihtiyacını ivedilikle gidermektir” diye konuşarak özellikle son 15 yılda sosyal devlet politikasının başarıyla yerine getirildiğinin altını çizdi.

Eğirdir’de geçen yıl grup köy yollarına 23 km’lik sıcak asfalt yol yapıldığını belirten Kaymakam Abdullah AKDAŞ, yeni yılda da yapılan hizmetlerin artarak devam edeceğini belirterek sıcak asfaltın yanı sıra arazi yollarında bakım yapılacağını belirtti.

Kaymakam Abdullah AKDAŞ konuşmasının ardından vatandaşlara söz vererek talep ve sorunlarını dinledi. Gelen taleplerin çözümü konusunda ilgili daire müdürlüklerine talimat veren Kaymakam AKDAŞ vatandaşlarımızla sohbet ettikten sonra köyden ayrıldı.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap