Özmeral, AK Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Özmeral, AK Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı
Haberin Tarihi: 3.11.2013 16:04:00 - Okunma Sayısı:3359 defa okundu.

Eğirdir Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral, 2014 yerel seçimlerinde tekrar belediye başkanlığı için AK Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı.

Eğirdir Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral, 2014 yerel seçimlerinde tekrar belediye başkanlığı için AK Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı. 1 Kasım 2013 Cuma günü saat 19.30’da ilçe teşkilatında kalabalık önünde aday adaylığını açıklayan Özmeral,  "Aday değilim. Adayı genel merkez, Başbakanımız belirliyor. Şu anda Eğirdir Belediye Başkanıyım. 2014 seçimlerinde aday adayıyız.

            Genç kardeşlerimizden belediye başkanı, belediye meclis ve il genel meclisi üyeleri olmaları için yarışa katılmalarını bekliyorum.

            Belediye başkanı; ulaşılabilir olmalıdırlar. Vatandaştan kaçma gibi bir lüksümüz yok. İkincisi hesap verebilir olmalı, her şeyinizle vatandaşın önünde olduğunuzdan hesap verebilir olmalısınız.

            Bana da başkan olarak soru sorabilirsiniz. Dün neredeydiniz ya da maaşınız kaç lira dediğinizde ben buna cevap verebilmeliyim. Acaba bu adamın ailesi belediye imkanlarından ne kadar yararlanıyor? Bunlar da sorulabilir.

            Eğirdir Belediyemizin 30 milyon TL’lik borçta olduğunu, mallarının hacizde olduğunu, personelin maaşını ödeyemediği, iflas etmiş, batmış bir belediyenin olduğunu ilk göreve başladığımızda idrak ettik. Asla şikayetçi olmadık. Fiyatları düşürdük, gelirlerimizi artırdık. Bu vazifeye severek, gönüllü olarak talip olanlardanız" dedi.

            Başkan Özmeral’i kutluyor, aday adaylığının hayırlı olmasını diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap