Mustafa Şahin'in üçüncü kitabı yayınlandı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Mustafa Şahin'in üçüncü kitabı yayınlandı
Haberin Tarihi: 14.2.2018 12:07:00 - Okunma Sayısı:3089 defa okundu.

"Sütçüler Belgeleri..."

Mustafa Şahin'in üçüncü kitabı yayınlandı

"Sütçüler Belgeleri..."

2012 yılında, "Sütçüler ilçesi, Tarih, Coğrafya, Folklor Notları", 2016 yılında "Sütçüler Tarih, Belge, Anı, Folklor Notları" isimli  kitaplarını yayınlayan Sütçüler sevdalısı B. Mustafa Şahin'in "Sütçüler Belgeleri" isimli 3. kitabı da okuyucusuyla buluştu.

Gazetemizi ziyaret ederek, Gazetemiz sahibi Abdullah Sinan ile bir süre sohbet eden Şahin, "Sütçüler Belgeleri" isimli kitabı ile ilgili şu bilgileri verdi: "Bu çalışma, ağırlıkla belgelerden oluşuyor. Bavli'de 1577-1919 arası yaşanan acı tatlı günler, sipahisiyle, çeribaşıyla, özellikle suhte olaylarıyla, sahte şeyhlerle, eşkıyasıyla, Osmanlı istekleriyle, Seferağa, Çandır, Kasımlar camileriyle, Şeyh Muslihiddin evkafı üzerinde belki ilk kez günyüzüne çıkacak bilgilerle, Antalya'ya bağlanma çabasının bir serap oluşuyla, unutulma küllerinden kurtarılabilen diliyle, folkloruyla, öz betimlerle geçmişten günümüze bir devr-i alem, seyr-i alem; bir zaman tünelinden çıkagelen görüntü. Evlere konuk, okuyacaklara ses ve nefes olmak, gönüllerde yer bulmak, umuda, güzel günlere pencere açmak, yöre insanına, değerine sahip çık demek istiyor."

"Gazetemiz AKIN'a" imzasıyla yeni kitabını bizlere hediye eden ve tamamen kendi imkanlarıyla 3'ncü kitabını yayınlayan Sütçüler sevdalısı B. Mustafa Şahin'i kutluyor, nazik ziyaretleri ve güzel kitapları için kendilerine teşekkür ediyoruz.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap