EĞİRDİR SAVCILARI, BAŞKAN ÖZMERAL İLE SELÇUKLU ESERİ HAMAMI GEZDİLER

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR SAVCILARI, BAŞKAN ÖZMERAL İLE SELÇUKLU ESERİ HAMAMI GEZDİLER
Haberin Tarihi: 8.11.2013 10:31:00 - Okunma Sayısı:2814 defa okundu.

Eğirdir Cumhuriyet Başsavcısı Başak Eryılmaz Şaktanlı ve Cumhuriyet Savcısı Adem Kurt, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ile birlikte restorasyonu devam eden Selçuklu Eseri Esma Sultan Hamamı'nı gezdiler.

EĞİRDİR SAVCILARI, BAŞKAN ÖZMERAL İLE SELÇUKLU ESERİ HAMAMI GEZDİLER

 

            Eğirdir Cumhuriyet Başsavcısı Başak Eryılmaz Şaktanlı ve Cumhuriyet Savcısı Adem Kurt, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ile birlikte restorasyonu devam eden Selçuklu Eseri Esma Sultan Hamamı’nı gezdiler.

            Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral Selçuklu eseri Hamam hakkında Eğirdir Cumhuriyet Başsavcısı Başak Eryılmaz Şaktanlı ve Cumhuriyet Savcısı Adem Kurt’a bilgiler verdi. Yapılan restorasyon işlemleri hakkında da bilgiler alan Cumhuriyet Başsavcısı Başak Eryılmaz Şaktanlı ve Cumhuriyet Savcısı Adem Kurt, Başkan Özmeral’i tarihi bir hamamın yeniden gün yüzüne çıkmasında göstermiş olduğu gayretli çalışmalarından dolayı kutlayarak teşekkür ettiler.

            Eğirdir Cumhuriyet Başsavcısı Başak Eryılmaz Şaktanlı, Selçuklu şehri Eğirdir’i gün geçtikçe daha çok tanıdığını belirterek, “Isparta bir mecmua, Eğirdir onun kapağı” ifadeleriyle Eğirdir’in çok kıymetli bir ilçe olduğunu söyledi.

            Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Eğirdir Cumhuriyet Başsavcısı Başak Eryılmaz Şaktanlı ve Cumhuriyet Savcısı Adem Kurt’a Belediye’nin çalışmalarını yerinde incelemelerinden ve takdir etmelerinden dolayı memnuniyetini belirterek teşekkürde bulundu.

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap