Kitap Sevgisini Anlattılar Ödülleri Aldılar...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kitap Sevgisini Anlattılar Ödülleri Aldılar...
Haberin Tarihi: 27.3.2018 14:40:00 - Okunma Sayısı:3075 defa okundu.

Kitap Sevgisini Anlattılar Ödülleri Aldılar...

Kitap Sevgisini Anlattılar Ödülleri Aldılar...

Kütüphane Haftası Eğirdir Süleyman Demirel İlk ve Orta Okulu Konferans Salonunda düzenlenen törenle kutlandı. Kutlama programında; Hafta dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Kitap Sevgisi” konulu Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Resim dalında birinci olan Muazzez ve Yaşar Şapçı İlkokulu öğrencisi Arda Efe Yılmaz’a, Şiir dalında birinci olan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Elif Erbatur’a, Kompozisyon dalında birinci olan Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi öğrencisi Berivan Delikkaya’ya ödüllerini Belediye Başkanı Ömer Şengöl takdim etti.

Resim dalında ikinci olan Atatürk İlkokulu  öğrencisi Damla Eylül Çakmakçı’ya, Şiir Dalında ikinci olan Süleyman Demirel  Ortaokulu öğrencisi Öykü Pelin Erfidan’a, Kompozisyon dalında ikinci olan Eğirdir İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Emine Erdem’e ödüllerini Eğirdir Milli Eğitim Müdürü İdris Sezgin takdim etti.

Resim dalında üçüncü olan Süleyman Demirel İlkokulu öğrencisi Damla Öztürk’e, Şiir dalında üçüncü olan İrfan Kaynak Ortaokulu öğrencisi Nesrin Köse’ye, Kompozisyon dalında üçüncü olan Eğirdir Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Zeynep Özdemir’e ödüllerini Kaymakamlık Yazı işleri Müdürü Mahmut Oruç takdim etti.

Ayrıca Süleyman Demirel  Ortaokulu 6’ncı sınıflar arası düzenlenen  bilgi yarışmasında 6 / C sınıfını temsil eden Azize Şenol, Hümeyra Uysal, Sudenaz Çelik ve Elif Ceren Becer’den oluşan takımın ödülünü de Eğirdir Milli Eğitim Şube Müdürü Gönül Şahin takdim etti.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap