Eğirdir’de Geleneksel Çocuk Oyunları Projesi Hayata Geçirildi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir’de Geleneksel Çocuk Oyunları Projesi Hayata Geçirildi
Haberin Tarihi: 16.4.2018 16:24:00 - Okunma Sayısı:1373 defa okundu.

Eğirdir’de Geleneksel Çocuk Oyunları Projesi Hayata Geçirildi

Sorkuncak köyü İlkokulu Müdürü Cemile Tuğçe Arseven Özçelik tarafından hazırlanan geleneksel çocuk oyunları projesi, Eğirdir'de hayata geçti.

Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen Geleneksel Çocuk Oyunları Projesine Eğirdir'deki  İlk ve Orta okulları katılıyor. Proje etkinlikleri bugün Eğirdir Kapalı Spor Salonunda başladı.

Proje hakkında bilgi veren Sorkuncak İlkokulu Müdürü Cemile Tuğçe Arseven Özçelik, “Projenin amacı çocuklarımızın hoşlanarak yer aldığı fiziksel bilişsel duygusal ve sosyal gelişimlerinin temeli, gerçek hayatın bir parçası çocuk için etkin bir öğrenme süreci olan oyun oynamaktır. Oyun oynamak çocuklarda başkalarına saygı göstermeyi empati yapmayı kendi sorumluluğunu fark etmeyi kurallara uymayı stresle baş etmeyi problem çözme ve liderlik özelliklerini pekiştirmeyi sağlar karakter ve kişilik gelişimini iletişim kurma yeteneklerini olumlu yönde etkilemesinden yola çıkarak bu projeyi tüm eğirdir genelinde gerçekleştirmekti. Proje ilçemiz kapalı spor salonunda bugün itibariyle başlayarak yarın son bulacak . Öğrencilere ödülleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında takdim edilecektir. Projenin sürekliliğinin sağlanarak her yıl yapılması ilçemiz için çocuklarımız için  iyi olacaktır” dedi.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap