Öğrencilerin Gözünden Eğirdir Turizmi…

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Öğrencilerin Gözünden Eğirdir Turizmi…
Haberin Tarihi: 21.4.2018 10:10:00 - Okunma Sayısı:3419 defa okundu.

Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde Eğirdir’de “Eğirdir’in Güzellikleri ve Turizm” konulu resim ve afiş yarışması düzenlendi.

Öğrencilerin Gözünden Eğirdir Turizmi…

Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde Eğirdir’de “Eğirdir’in Güzellikleri ve Turizm” konulu resim ve afiş yarışması düzenlendi. Dereceye giren öğrenciler, ödüllerini "Isparta Yöresel Tatlar Yemek Yarışması"nda aldı.

Dünyanın İncisi Eğirdir’de, Turizm Haftası kutlamaları Cuma günü sona erdi. Bu yıl Eğirdir’in turizmi konusunda farkındalık yaratmak için çeşitli etkinlikler düzenledi.

Bu çerçevede İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Eğirdir Turizm Danışma Bürosu ve Nafiz Yürekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliğinde okullar arası Resim ve Afiş yarışmaları düzenlendi.

Eğirdir’in Güzellikleri ve Turizm konulu ilkokullar arası resim yarışmasında; Muazzez ve Yaşar Şapçı İlkokulu 3’ncü sınıf öğrenci Fikret Caner Ceylan, Afiş yarışmasında Atatürk İlkokulu 3’ncü sınıf öğrencisi Sevgi Ela Gencol birinci oldu. Öğrencilerin ödüllerini Eğirdir Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Yağcı takdim etti.

Eğirdir’in Güzellikleri ve Turizm konulu ortaokullar arası resim yarışmasında; Bağlar Ortaokulu 7’nci sınıf öğrencisi Serpil Gezgin, Afiş yarışmasında İrfan Kaynak 7’nci sınıf öğrencisi Sude Bülbül birinci oldu. Öğrencilerin ödüllerini Mal Müdürü Fikret Tepe takdim etti.

Eğirdir’in Güzellikleri ve Turizm konulu Liseler arası resim yarışmasında; Eğirdir Anadolu İmam Hatip Lisesi 11’nci sınıf öğrencisi Ramazan Sağlam, Afiş yarışmasında Nafiz Yürekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9’ncu sınıf öğrencisi İlhan Kaya birinci oldu. Öğrencilerin ödüllerini Nüfus Müdürü Mehmet Karabulut takdim etti.

Emel TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap