ATATÜRK'Ü EN GÜZEL ANLATANLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ATATÜRK'Ü EN GÜZEL ANLATANLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ
Haberin Tarihi: 11.11.2013 09:30:00 - Okunma Sayısı:4749 defa okundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen "Atatürk" konulu Ortaokullar arası" kompozisyon" ve liseler arası "şiir" yarışmaları sonucu dereceye giren öğrencilerimize ödülleri 10 Kasım Atatürk'ü anma programında verildi.

ATATÜRK’Ü EN GÜZEL ANLATANLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

 

            Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu, büyük dahi, komutan ve devlet adamı, ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 75’nci yıldönümü sebebiyle kompozisyon ve şiir yarışmaları düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen “Atatürk” konulu Ortaokullar arası kompozisyon ve liseler arası “şiir” yarışmaları sonucu dereceye giren öğrencilerimize ödülleri 10 Kasım Atatürk’ü anma programında verildi.

            “Atatürk” konulu kompozisyon dalında ortaokullar ilçe 1.si olan Bağlar Ortaokulu öğrencisi Tuğçe BIYIKLIOĞLU’na ve Liseler şiir dalında ilçe 1.si olan Dündar Bey Anadolu Lisesi öğrencisi Nadide BADAŞ’a ödüllerini Kaymakam Dr. Yalçın YILMAZ takdim etti.

            Kompozisyon dalında ortaokullar ilçe 2.si olan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Bahriyenur ÇATAL’a ve Liseler şiir dalında ilçe 2.si olan Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencisi Merve YİĞİT’e ödüllerini Garnizon Komutanı Tümgeneral Ethem BÜYÜKIŞIK takdim etti.

            Kompozisyon dalında ortaokullar ilçe 3.sü olan Pazarköy Mehmet Ali Yüceer Ortaokulu öğrencisi Zaide DOĞAN’a ve Liseler şiir dalında ilçe 3.sü olan Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Şerife UZUN’a da ödüllerini Belediye Başkanı Osman Nuri ÖZMERAL takdim etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap