1300 metre misina ağa el konuldu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,1300 metre misina ağa el konuldu
Haberin Tarihi: 4.6.2018 12:02:00 - Okunma Sayısı:58145 defa okundu.

1300 metre misina ağa el konuldu

Gıda Tarım ve Hayvancılık Eğirdir İlçe Müdürlüğü kaçak su ürünleri avcılığıyla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda  Eğirdir Gölü'nde 2 Haziran akşamı başlayıp 3 Haziran sabahı biten çalışmalarda Karaburun mevkiinde 1 adet serpme ağ, Barla kıyısında 300 metre 5 cm göz açıklığına sahip misina ağ, Yenice Kemer açıklarında 6 cm göz açıklığına sahip misina ağ ve Hacılar açıklarında 10 cm göz açıklığına sahip misina ağ olmak üzere toplam 1.300 metre misina ağa el konuldu.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü yetkilileri çalışmaların av yasağı süresince hassasiyetle yerine getirilmeye devam edileceğini belirterek "balıkçılarımızın sürdürülebilir balıkçılık ve gelecek sezonlarda daha verimli ürünler alabilmek adına av yasaklarına riayet etmelerini önemle rica ederiz.” açıklamasında bulundular.

Bu Haberi Paylaş



  • ibasgül
    (ibasgül)
    5.6.2018 22:43:33
    Merhaba, Ne yazikki bu is rica Ile olmuyor. Suclular satanlar yiyenler ne yapiyorlar? Bu isin egitim ve kampanya düzenlemek ( Belediye, Okullarin, Müdürlüklerin katilimi Ile) daha basarili olacagina inaniyorum. Birakin gelecek nesil de balik yesin. Almanyadan Selamlar ve Saygilar
Yorum Yap