Eğirdir 4. Briç Festivali 9 Ağustos'ta Başlıyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir 4. Briç Festivali 9 Ağustos'ta Başlıyor
Haberin Tarihi: 4.8.2018 14:32:47 - Okunma Sayısı:1289 defa okundu.

Eğirdir 4. Briç Festivali 9 Ağustos'ta Başlıyor

Türkiye Briç Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan 4. Eğirdir Briç Festivali 9 - 12 Ağustos tarihlerinde Eğirdir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.
Hemşerilerimiz Güray Serim ve Şener Sayı’nın organizasyonlarıyla Eğirdir Gölü kenarında Kervansaray Düğün ve Toplantı salonunda gerçekleştirilecek olan Festival, Eğirdir Beldiyesi Sakin Şehir Kupası adı altında yapılacak olan turnuva ile start alacak. Cuma günü ise Swiss takım turnuvası ile devam edecek olan turnuvada Cumartesi ve Pazar günleri Açık İkili Şampiyonası olarak iki ayrı turnuva düzenlenecek.
Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl Festival hakkında yaptığı açıklamada "Briç festivali ile hem ilçemizi tanıtıyoruz, hem de güzel dostluk elde ediyoruz. 3 yıldır ilçemizde düzenlenen Briç turnuvalarına ilginin her yıl artarak devam ettiğini görüyoruz. Türkiye'nin çeşitli illerinden gelecek olan briççilerimize hoş geldiniz diyor, herkese başarılar diliyorum. Tüm halkımızı da bu güzel organizasyona bekliyorum" dedi.
Türkiye Briç Federasyonu’nun resmi internet sitesinde yapılan açıklamada ise “Tüm briççileri doğa harikası Eğridir’e bekliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap