İlçe Okul Meclis Başkanı Çelik ve Üyeler M.E. İlçe Müdürü Boztoprak'ı Ziyaret Ettiler

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İlçe Okul Meclis Başkanı Çelik ve Üyeler M.E. İlçe Müdürü Boztoprak'ı Ziyaret Ettiler
Haberin Tarihi: 20.11.2013 09:11:00 - Okunma Sayısı:2793 defa okundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Boztoprak ziyaretlerinden dolayı öğrencilere teşekkür etti.

İlçe Okul Meclis Başkanı Çelik ve Üyeler

M.E. İlçe Müdürü Boztoprak’ı Ziyaret Ettiler          

            Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi kapsamında Eğirdir Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen İlçe okul meclis başkanlığı seçimi sonucunda İlçe Okul Meclis Başkanı seçilen Dündar Bey Anadolu Lisesi öğrencisi Mehmet Çelik ve üyeler: Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi öğrencisi Mehmet Şahin, Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Yılmaz Cem Dinçer, Nafiz Yürekli Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencisi Emre Temir ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Beyza Sağlam İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Boztoprak’ı makamında ziyaret ettiler.                                                      

            Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Boztoprak şunları dile getirdi:  “Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri projesi kapsamında ilçe okul meclis başkanlığı seçimi yapıldı. Bunun sonucunda Mehmet kardeşimiz başkan seçildi. Kendisini kutluyorum. Önümüzdeki günlerde de Isparta’da yapılacak olan il başkanlığı seçmine Mehmet arkadaşımız katılacak. Eğirdir Isparta’nın en büyük ilçelerinden birisi. Meclise Ankara’ya Eğirdir’den birini projeleriyle birlikte göndermek bizleri çok memnun eder.

            Sizler okullarda okuyan öğrencilerin birer temsilcilerisiniz. Bizlerin göremediğini sizler daha yakından gören kişilersiniz. Bundan sonra yapılacak olan toplantılarımıza sizler de katılacaksınız. Okullarınızda kulis çalışmaları yapın. Projeler üretin” dedi.

            Boztoprak ayrıca  Eğirdir  İlçe Okul Meclis Başkanı Dündar Bey Anadolu Lisesi öğrencisi Mehmet Çelik’e başarılar diledi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap