OLUKLACI ŞENLİĞİ HEDİYELERİ DAĞITILDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,OLUKLACI ŞENLİĞİ HEDİYELERİ DAĞITILDI
Haberin Tarihi: 24.5.2013 09:58:00 - Okunma Sayısı:1622 defa okundu.

Eğirdir Oluklacı Şenliği'nde yapılan yarışmalarda dereceye girenlere hediyeleri Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral tarafından bizzat verildi.

OLUKLACI ŞENLİĞİ HEDİYELERİ DAĞITILDI

 

            Eğirdir Oluklacı Şenliği’nde yapılan yarışmalarda dereceye girenlere hediyeleri Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral tarafından bizzat verildi.

            Yarışmalarda hediyelerini almaya hak kazananlara tişört, top, kol saati gibi malzemeler yanında herkese kumaştan Ayyıldızlı Türk Bayrağı da verildi. Hediyelerini eksiksiz alan yarışmacılar sevinçlerini gizlemeyerek, “Oluklacı hem çok güzel, hem de çok bereketli bir yer. Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz. Kaymakamımızın, Belediye Başkanımızın ve Savcımızın birlikte Oluklacı’da bizlerle beraber olması ayrı bir mutluluk vermiştir” dediler.

            Yaşlılardan da Oluklacı’da isimleri okunup altın almaya hak kazananlara Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, hediyelerini makam odasında bizzat teslim etti.

            Eğirdir’in tanınmış simalarından Mehmet Çakıcıaslan, “Belli bir yaşa ulaştık ancak, Oluklacı’ya nasıl çıktımsa Sivri’ye de rahatlıkla çıkabilirim. Sağlıklı olmak çok güzel. Oluklacı’ya çıkmak ve gençlerle beraber olmak ayrı bir güzellik.” diyerek Başkan Özmeral’e teşekkür etti.

            Başkan Özmeral, “Oluklacı Şenliği’ne katılanlar çok şanslılar. Bir gün içersinde dağa tırmanış ve inişlerde değişik muhteşem manzaraları gördüler. Temiz ve bol oksijenli havayı teneffüs ettiler. Gönüllerince eğlendiler, dinlendiler ve kendilerine güven geldi.” diyerek hediyelerini almaya gelenlerle bir bir ilgilendi. 

            Hediyelerin dağıtımında İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz’ın da bulunması Başkan Özmeral’i sevindirdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap