Avşar'a 500 fidan dikildi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Avşar'a 500 fidan dikildi
Haberin Tarihi: 11.12.2013 09:05:00 - Okunma Sayısı:2203 defa okundu.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı ortaklığında başlatılan "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında 500 adet çam fidanı Gelendost ilçesi Avşar Köyü'nde toprakla buluştu.

Avşar’a 500 fidan dikildi

 

            Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı ortaklığında başlatılan ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında 500 adet çam fidanı Gelendost ilçesi Avşar Köyü’nde toprakla buluştu

            Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı ortaklığında başlatılan ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında Gelendost ilçesi Avşar Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri 500 adet çam fidanını toprakla buluşturdu.

            Okul Müdürü Veysel Erdal konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Okullarımız hayat olsun projesinde okulumuz Avşar İlköğretim okulu proje okulu olması nedeniyle Avşar Köyümüzü ağaçlandırma projesinde Avşar Köy mezarlığı yanında bulunan boş araziye 500 fidan dikerek ağaçlandırdık.

            Avşar köyümüzü her yılda çeşitli alanlara fidan dikmeye devam edeceğiz.” dedi.

            Proje kapsamında Avşar köyü fidan dikme törenine Gelendost Kaymakamı Ferhat Peşin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Uyar, İlçe Tarım Müdürü, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Karakol Komutanı ve İlçe daire amirleri öğrenciler ve Avşar köyü halkının katılımı ile fidan dikimi gerçekleşti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap