DEVRAN ET MARKET AÇILDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,DEVRAN ET MARKET AÇILDI
Haberin Tarihi: 27.12.2013 16:57:00 - Okunma Sayısı:3006 defa okundu.

Hemşehrimiz Devran Koçal tarafından "Belediye Caddesi No:13 - Eğirdir" adresinde açılan DEVRAN ET MARKET - ŞARKÜTERİ bugün saat 13.00 de düzenlenen törenle hizmete girdi

DEVRAN ET MARKET AÇILDI

 

            Hemşehrimiz Devran Koçal tarafından “Belediye Caddesi No:13 - Eğirdir” adresinde açılan DEVRAN ET MARKET - ŞARKÜTERİ bugün saat 13.00 de düzenlenen törenle hizmete girdi.

            Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral, İlçe Emniyet Müdürü Yasin Orakoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Ali Demir, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Aslantürk, Esnaf Odası Başkanı Şeref Yorgancıoğlu, esnaflarımız ve vatandaşlarımızın katıldığı törende konuşan Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral, Eğirdir’de dükkan ve mağaza bulmakta sıkıntı çekildiğini, belediye olarak beş yılda 212 açılış ruhsatı verdiklerini söyleyerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

            Kaymakamımız Dr. Yalçın Yılmaz ise konuşmalarında Eğirdir’in turistik bir ilçe olduğuna dikkat çekerek “bugün burada güzel bir işyerinin açılışının heyecanını yaşıyoruz. Böyle güzel ve modern işyerlerinin artmasını diliyorum. Bu çabalar, Eğirdir’in görüntüsünü ve imajını değiştirecektir. Bu işyerini açan kardeşimize teşekkür ediyor, bol kazançlar diliyorum” dedi.

            Büyük ve küçük baş et ürünleri yanısıra tavuk ürünlerinin de satışının gerçekleştirileceği DEVRAN ET MARKET’in ilçemize hayırlı olmasını diliyor, ilçemize yakışır bir işyeri kazandıran hemşehrimiz Devran Koçal’ı kutluyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap