“Kütüphanemiz Bize Geliyor” Projesi devam ediyor...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika, “Kütüphanemiz Bize Geliyor” Projesi devam ediyor...
Haberin Tarihi: 20.9.2018 16:05:09 - Okunma Sayısı:1651 defa okundu.

“Kütüphanemiz Bize Geliyor” Projesi devam ediyor...

Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesi  tarafından “Kütüphanemiz Bize Geliyor” Projesi Kapsamında Barla İlk Ve Ortaokulunda Üye Yapma Çalışması Gerçekleştirildi.

       Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesi kitap okuma alışkanlığının ve Kütüphane kullanımının artması için başlattığı ”Kütüphanemiz Bize Geliyor” projesi kapsamında Barla İlk ve orta okulunda üye yapma çalışması gerçekleştirdi.  

         Proje hakkında bilgi veren  Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesi  Sorumlusu Bedriye KÜÇÜKKARA;

         “Projemiz 2017 yılında Atatürk İlkokulu , Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Barla ilk ve Orta Okulunda başlamıştı. Okulların açılması ile birlikte Barla’daki okulumuzu ziyaret edip projemize devam edeceğimizi belirttikten sonra, geçen sene üyeliği yapılmayan öğrencilerimizin de üye olması için kartları teslim ettik. Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğünden yeni kitapların gönderildiği, kayıtlarının en kısa zamanda yapılarak hizmete sunacağımız bilgisini verdik. Barla Okul Müdürü Uğur AKIN da Kütüphanenin aktif kullanılması için teşvik ettiklerini ve bunun için öğretmenlerimizin öğrencileri ile Kütüphaneyi ziyaret ettiği bilgisini verdi.

         Barla Halk Kütüphanesinde 5 bin 440 kitap, 55 çeşit süreli yayın ve okuyucuya ayrılmış iki bilgisayar vardır.  Yaşam boyu öğrenme ve kendini geliştirme için çok önemli olan Halk kütüphanelerimize tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap