Eğirdir Nafiz Yürekli MTAL Üretiyor...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Nafiz Yürekli MTAL Üretiyor...
Haberin Tarihi: 26.9.2018 10:52:51 - Okunma Sayısı:3056 defa okundu.

Nafiz Yürekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 774 Döner Sermaye işletme arasından en fazla üretim yapan 50 lise arasına girdi.

Eğirdir Nafiz Yürekli MTAL Üretiyor...

Nafiz Yürekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 774 Döner Sermaye işletme arasından en fazla üretim yapan 50 lise arasına girdi.

                Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB), geçen yıl en fazla üretim yapan Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri ve Mesleki Eğitim Merkezlerini yayımladı.

                Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'na bağlı okullar bünyesindeki 774 döner sermaye işletmesindeki geçen yıl en fazla üretim yapan 50 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Mesleki Eğitim Merkezinin isimlerinin yer aldığı liste yayımlandı. Listede Eğirdir Nafiz Yürekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'de var.

                Eğirdir Nafiz Yürekli MTAL Müdürü Meral Tepe "Ne mutlu bize. Okulumuz Nafiz Yürekli MTAL 774 Döner Sermaye işletme arasından en fazla üretim yapan 50 lise arasına girmiştir. Tüm emeği geçenlere teşekkür ederim." dedi.

                MEB Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün web sitesi, "http://mtegm.meb.gov.tr/" adresinden yayımlanan listede, MEB'e bağlı okullar bünyesindeki 774 döner sermaye işletmesindeki geçen yıl en fazla üretim yapan 50 mesleki ve teknik Anadolu lisesi ile mesleki eğitim merkezinin isimleri bulunuyor.

                Bakanlık, ayrıca okullara ait 81 ildeki üretim toplamlarını da ayrı bir liste olarak yayımladı.

                Geçen yıl 81 ildeki mesleki ve teknik Anadolu liseleri ve mesleki eğitim merkezlerinde bu kapsamda yapılan üretimlerden yaklaşık 217 milyon liralık gelir elde edilmişti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap